tisdag 12 augusti 2008

Juli och augusti månadskit av Moma

Min dator kraschade just som Ilona skickade ut det underbaraste kit för augusti månad. Som väl var hade jag ett foto utskrivet som jag kunde scrappa, annars hade jag nog inte klarat av att bara titta på de vackra och inspirerande saker hon hade skickat.


Har man inte tillgång till sin dator går det förstås alltid att göra kort. Nu är jag ju ingen kortmakare och jag har just tagit mina första stapplande steg i att färglägga med ProMarker-pennorna (som finns i Skaparlustens butik till ett jätte bra pris i precis alla färger man kan tänkas vilja ha!), men jag tänkte ändå visa er kortet. Man behöver kanske inte alltid vara proffs på det man gör?

Övrigt material är rester från juli månadskit. Jag förstår inte hur Ilona får ihop alla dessa underbara kit, det ena mer inspirerande än det andra!

4 kommentarer:

Bitan sa...

Dina alser är så underbart ljuva och harmoniska. Tycker om ditt sätt att ha så "mycket" saker med. Det är så lätt att det bara blir rörigt och man inte "ser" något egentligen. Men du lyckas skapa en känsla och trots alla detaljer runt omkring så ser man faktiskt bilden alldeles utmärkt. Det tycker jag att jag har sett hos nästan alla dina verk. Jätte fint!!

Kickans_blogg sa...

Om du tittar uppe i vänstra hörnet i min blogg så ser du den "lille blå"! Tryck på den så kommer du till ett underbart ställe med MASSOR av bakgrunder och annat kul!! :0)

Monika sa...

Bitan
Tack! Jag rodnar!


Kicki
Du, jag fastnade där!!!

Anonym sa...

Ännu en underbar LO:) Jag håller med bian till 100% Kunde inte sagt det bättre

/Anne