torsdag 12 maj 2011

Nytt uttseende!!


Vi har fått vår webbutik uppgraderad och ett
NYTT UTSEENDE!

Vad tycker du?
Gå in och titta på den nya butiken och kommentera här vad du tycker om den.


Vi lottar ut en
BLOGGCANDY
bland alla som kommenterar här!

PS ... Tar gärna emot både ros och ris! Vill ha konstruktiv kritik =)


30 kommentarer:

Sara sa...

Ser väldigt fräsch och proffsig ut :)

Anna Nilsson sa...

snyggt! rent å fräscht å produkterna kommer till sin rätt - en lyckad förändring :D

Pia (i den gröna tröjan) sa...

Jag tycker att det blivit mycket lätt att hitta och det är toppen att bilderna på produkterna blir stora och tydliga! Till utseendet är det kanske lite "tråkigt" men när det gäller en butik är det viktigaste att allt är lätt att hitta och tydligt. Och det är det verkligen! Jag tycker den är bra!

yvve sa...

Snygg och lättöverskådlig sida. Bra med stora bilder och kategorier.

Päivi sa...

Tycker om just den här typen av utseende. Enkel, snygg och överskådlig!

Ina sa...

Webbshoppen och bloggen känns mer sammankopplade nu! Jättebra! Möjligen kunde shoppen få ta upp lite av den varma, mjuka känslan som bloggen har, men å andra sidan är det väldigt klart och tydligt som det är nu. Stort plus för att alla bilder är så mycket större, det gör det mycket lättare att titta på framför allt papper.

Marie Linder sa...

Hej Ilona! Bilderna har blivit bättre och större känns det som. Man kan se detaljerna bättre. Men..... jag saknar lite färg/spets/bling (??) på ramen runt själva "affären" med bilderna. Blir jättestor kontrast när man sedan klickar på Bloggfliken. Behöver inte vara så mycket för då stör det men lite annars känns det för strikt. Vi som besöker sidan är ju redan fast men de som bara hoppar runt måste också fångas in :)

NHL sa...

Gillar shoppen! Klart, tydligt, rent och fräscht! MEN ett litet önskemål: När man klickar på t ex kategori "Vintagebilder", så kommer det upp en tom ruta i mittenfältet (där produkterna VISAS)med Överskriften Vintagebilder och sedan inget mer. Jaha, de har inga för tillfället tänkte jag. I vanliga fall hade jag gått vidare till nästa grej, men i o m att vi skulle ta en noggrann titt på shoppen, så började jag undersöka saken. Slutsats: Ni har ett liten + framför de produktgrupper som ni har underkategorier i.
Som en vanlig shoppare skulle jag missat det. Även om +et är bra, så skulle jag vilja att det i stora mittenrutan står en liten rad: "Välj underkategori i produktmenyn" eller liknande. Många av oss är snabbkollare, man klickar och kollar vilka produkter som kommer upp i mittfältet. Är det då tomt, tror i alla fall jag att det inte finns några saker där att köpa. Först när man blivit hemtam med en shop, fattar jag att jag ska kolla närmare, MEN i den hårda konkurrens som finns, kunde det lika gärna bli så att jag tyckte sortimentet var för dåligt och knallade vidare till nästa butik och skulle helt missat att ni har en massa varir i underkategorierna. Så, en liten rad i mitten, som hänvisar från tomma rutan till underkategorierna i vänstra fältet är mitt förslag.
Annars gillas allt! :-D

Ziro sa...

Det är lätthittat och lättnavigerat, så funktionsmässigt är det jättebra. Däremot är den rätt opersonlig och liknar Countryscraps shop alldeles för mycket. Så ni skulle behöva ha en tydligare logga längst upp i alla fall, som liknar bloggen. Kan ni använda samma bakgrund i shopen som ni har i bloggen, så skulle det nog bli mer personligt! Lycka till!

linaliten sa...

Lättöverskådligt och produkterna visas upp på ett bra sätt. Men själva layouten känns kanske lite väl avskalad. Jag saknar t.ex. en logga, men det kanske bara är jag som inte kan se den på min dator?

Anonym sa...

Tycker den är toppen. Lätt överskådlig. Bra gjort.

Helenamariacecilia sa...

Väldigt vitt. Men också väldigt lätt att se. Känns inte så personligt som bloggen, men vilket som är bäst vet jag inte.

Lisa sa...

Det är alltid bra med en stilren sida så det är + i kanten =). lättnavigerad och man vill gärna se nyheterna lätt.

Jannike sa...

webshoppen känns väldigt tom, ofärdig. Men lättnavigerad är den iaf. Bra bilder. Kanske skulle ordnat med ngn bra bakgrund. Känns rätt stelt just nu.

babbalalla sa...

Fräscht med det nya, lättare att se produkterna, saknar dock en liten personlig touch, men det tror jag kommer snart! :)

Gunilla sa...

Så fint och fräscht det blev! Ska bli spännande att klicka runt.

Marita Möller sa...

Hej
Lätt att hitta, ljus o fin.
Med andra ord, Nice.

från Marita Möller

Anonym sa...

Hej Ilona,

Jag tycker att det blivit ett jättelyft! Det är rent och snyggt och väldigt lättläst. Den känns lite opersonlig just nu .... MEN får jag välja mellan lättläst och opersonlig så tar jag lättläst varje dag i veckan.

Kram

Ulrika

Tiggy sa...

"Ren" och lättöverskådlig! Som fler andra saknar jag en personlig touch på shoppen. Lite färg eller en återknytning till bloggen/den riktiga butiken hade varit piffigt. :)

I övrigt tycker jag att varorna är stora och tydliga i galleriet.

Linda Persson sa...

Väldigt stelt. Saknar färg och originalitet.
Större logga längst upp.
En rad med bara nyheter.
När man kommer in i webshoppen så enbart bild på några varor som lockar att kolla på "nyheter".
Bra att bilderna är större så man kan se alla detaljer.
Kämpa på!

Lenas Hobby Hörna sa...

jag tycker den är bra.just med det man går in och tittar på och sen byter man och då ligger inte alla saker uppe och listan blir lång.
lätt att hitta i.
Mvh Lena Laxå

Kellis sa...

Den ser väldigt ren och fin ut men jag saknar en snygg och inspirerande banner(om det heter så), alltså en sån där bild däruppe med fina krusiduller och allt vad det kan bli...=)

/Kathleen Lind, Piteå

Lavinialusenkofta sa...

Den nya sidan ser fräsch ut och jag gillar att man ser alla bilder så tydligt. Den är även lättöverskådlig.

Vad jag saknar lite är den lila färgen som gjorde den andra webbshopen mer personlig och att när man väl var inne på en produkt kunde man klicka på "nästa" utan att behöva gå tillbaka till alla produkterna.

Anki sa...

Ser jättebra ut Illona!
Gillar sökfunktionen och alternativen kommer upp direkt under!

Tettiz sa...

Jag gillar att sidan är så "ren" - då hamnar fokus på varorna och bilderna - inte på onödigt lull-lull. :) Clean & Simple is the thing!!

Jenny sa...

Rent och snyggt tycker jag! Jag gillar att när man söker så kommer det upp förslag=)

EmmaP sa...

Sidan ser bra ut med den nya designen. Dock är textpartiet för brett när man läser villkoren så slutet på raderna hamnar bakom höger-kolumnen.

Eivor/Ejja sa...

Jag gillar den! Ren och snygg! Kanske lite ovant med vitt, men allt syns verkligen bra. Funkade bra och det var enkelt att komma till den produkt jag ville. Överskådligt. "underrubrikerna" syns också bra och gör att jag utan prolem kunde få information om det jag önskade.

Funderade lite på loggan och kanske skulle den kunna göras som headern på bloggen, en ruta med namn och samma färg( vet inte om du förstår vad jag menar...) Så att man ser att de "hör ihop", inget måste, men min fundering.

Jag gillar den här nya shopen, som sagt...snygg och stilren! Me like!

Kram från mig,
Eivor/Ejja

babbalalla sa...

*Provar igen då jag ser att min tidigare kommentar försvunnit*

Tycker den nya sidan är bra, fin och fräscht med det vita och ljusa! :)

Anonym sa...

Hej Ilona,

Tycker att shopen är lättläst och enkel att navigera i. Även jag tycker att den är lite opersonlig ... men det är sådant som man kan bygga vidare på sen. Framförallt tycker jag att det är enklare att se varorna och läsa texten. Grattis!!

Kramar

Ulrika AB