tisdag 31 januari 2012

Jag är stark - Jag är stolt - Jag är unik Tavlor x 3


Föra helgen hade mina älskade döttrar och jag en riktigt kreativ lördag. Vi bänkade oss tillsammans vid mitt långa scrappbord och timmarna bara flög iväg! Vilken härlig känsla det är att göra saker tillsammans som alla uppskattar och gläds åt. Dagen avslutades sen över en god indisk middag tillagad av maken som kvällen till ära var iförd turban. Synd nog kom jag inte på att plocka fram kameran - men vem vet han kanske blir indier någon mer kväll :)


Textraderna på tavlorna handlar om vår självkänsla och dessa rader hittade jag på nätet ang Självkänsla:

Självkänsla handlar om de tankar man har om sig själv och den man är. Den har ingenting att göra med om man är bra eller dålig på att göra olika saker, den handlar om att känna att man är värd något bara genom att vara. Känslan av att man duger oavsett vad man klarar av, går att träna upp!


Material:
Målarduk 10x10 cm
Notpapper från Tim Holtz
Studio Multi Medium Matte från Ranger
Mask Timeworks från Tim Holtz
Akrylfärg*
Stämplar och Rubons*
Masken sprayde jag med Graphite från Tattered Angels

Ha en riktigt skön vecka och glöm inte bort att kolla bland Nyheterna, vi kan nog förvänta oss en hel del nytt efter Skaparlustens dagar på Formexmässan!

DT ylva

1 kommentar:

Iffa ...... sa...

Vilka fantastiska tavlor du gjort!! Makalöst snygg färgsättning! Mycket tänkvärda ord du skrivit, det är så lätt att glömma det enkla så man behöver verkligen se och påminnas om det!!