måndag 9 april 2012

Vårens KURSER ÄR FÄRDIGA!!

Tänka sig.....Vårens KURSER ÄR FÄRDIGA!!! Du kan antingen beställa i webbutiken eller komma in i fysiska butiken och boka!

NYBÖRJARKURSER
En enkel kurs för dig som vill prova på scrapbooking! Vi gör en LO (Layout = albumsida) och ett kort. PLATS Kursen hålls i butiken eller i "Scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig. TID 18.00 - 21.00 PRIS 275kr. . Allt material och en liten fika ingår
ONSDAG 18 April
ONSDAG 2 Maj
ONSDAG 6 Juni

TEKNIK TRÄFFAR
En inspirerande teknik kurs med i första hand Tim Holtz olika färgmedier. Vi gör minst 3 olika tags som vi stämplar, målar, embossar och behandlar på olika sätt - vi blir smutsiga under naglarna! PLATS Vi håller till i butiken eller "scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig... TID 18.00 - 21.00 PRIS 275kr. Allt material och fika ingår.
ONSDAG 9 Maj
ONSDAG 30 Maj
ONSDAG 20 Juni

PROJEKT/KURS
SÖNDAG 29 April PÅS ALBUM I butiken har vi ett PÅSALBUM som Linda gjort och som fått mångas beundran. Idag får du göra ETT EGET ALBUM!! Vi har vanliga påsar som grund och dekorerar det med Graphic 45´s härliga papperserie "Steampunk Debutante" och passande dekorationer. PLATS - Vi håller till i butiken eller i "Scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig! TID - Söndag 29 April kl 11.00 - 17.00 PRIS - 495kr Allt material och fika ingår.

SÖNDAG 27 Maj HYBRIDALBUM I detta projektet gör vi en "bok" som består av både ett tittskåp och ett album - superläckert till både dina fotografier och småprylar. Vi gör Tittskåpet själv av kraftig board och klär både det och albumet med Graphic 45´s fina kollektion Curtain Call och dekorerar det med passande dekorationer. Detta är ett projekt som tar minst 2 söndagar i anspråk . vi börjar den 27/5 och kommer tillsammans överens om när vi fortsätter. PLATS - Vi håller till i butiken eller i "Scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig! TID - Söndag 27 Maj kl 11.00 - 17.00 eller tills vi tycker det räcker. PRIS - 895kr Allt material och fika ingår. OBS priset är för hela projektet = 2 tillfällen!

SÖNDAG 17 Juni MARIES FOTOBOX I detta projekt tillverkar vi en "box" som du kan förvara olika saker i...t.ex fotografier eller ha som receptbox. Vi gör grunden till boxen i kraftig board, klär den med papper och gör insidan som ett "dragspelsalbum" och avslutar det hela med lite passande dekorationer. PLATS - Vi håller till i butiken eller i "Scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig! TID - Söndag 17 Juni kl 11.00 - 17.00 PRIS - 395kr Allt material och fika ingår. I detta projekt tillverkar vi en "box" som du kan förvara olika saker i...t.ex fotografier eller ha som receptbox. Vi gör grunden till boxen i kraftig board, klär den med papper och gör insidan som ett "dragspelsalbum" och avslutar det hela med lite passande dekorationer.
PLATS - Vi håller till i butiken eller i "Scraplyan" beroende på hur många som anmäler sig!
TID - Söndag 17 Juni kl 11.00 - 17.00
PRIS - 395kr Allt material och fika ingår. VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: