söndag 6 januari 2013

Vintern 2012 med Bo Bunny och Powder Mountain

Vintern kom tidigt till Skåne i år, redan i början av december. Vitt och fint låg det lite mer än en vecka - sen blev det töväder, sen frös det igen, sen blev det töväder och sen.... MEN... i mitt vinteralbum är det gnistrande vitt och fint på sidorna. Skidorna står lutade mot väggen färdiga till att användas. En och annan snögubbe skymtar förbi.


Det blev ett lite större album denna gången, 10" x 6" vilket i cm blir 25,5 cm x 15 cm. Stora fickor till stora och små tags, ett insert och lite annat. Denna gången använda jag min Bind-it-all och den stora O-vajern. Sidorna är gjorda av vit cardstock från Bazzil och mönsterpapperna kommer från Bo Bunnys vinterpapper för 2012 - "Powder Mountain".

På framsidan syns en fin bild från ett av pappren. Istället för blommor blev det lite spets och bling. T o m en charm som hänger och dinglar så fint från vajern.



Vill ni ta en tur i vita gnistrande backar? - titta in i "filmernas" värld:


Ha en bra dag!

Material:
Vit cardstock från Bazzil
Chipboard
Mönsterpapper Bo Bunny "Powder Mountain"
Stämpelset från BoBunny
Brads från BoBunny
Tim Holtz Distress Ink "Faded Jeans"
Bind-it-all 2.0
O-vajer
TAB-punch från We are Memorykeepers


2 kommentarer:

Anonym sa...

En fröjd att titta på och bläddra i. Fullt av överraskningar.

Anonym sa...

Äntligen kom detta albumet upp. Har väntat och väntat. Såg det när det var nästan klart i butiken och ville få titta närmare. Det är så otroligt sött!!

//Ulrika AB