fredag 9 augusti 2013

Project life

Hej alla söta vänner!
Jag har inte försvunnit från jordens yta, det har bara varit lite mycket på det privata planet! Men nu är jag här med lite inspiration för Project life.

Project life är en mycket rolig form av scrapbooking light. Man sätter in sina foton i färdiga plastfickor, man får skära ner foton till passande storlekar men det finns oftast kort i mönstrat papper att köpa i kit, som oftast passar perfekt till fickorna. För det mesta dokumenterar man veckovis, ett uppslag är ofta en vecka, men ibland har man få foton och det får plats två veckor på ett uppslag eller så har man tagit massor med foton och behöver två eller kanske till och med tre uppslag till sina foton...

Som alltid handlar det om att INTE begränsa sina val utan att skapa så som det passar just då. Jag gör så många uppslag det behövs för att jag ska kunna berätta veckans historia!

Jag måste också säga att denna form av scrapbooking passar mig perfekt! Det går snabbt och enkelt och man kan såklart göra det oerhört avancerat, men jag väljer ofta att göra enkla sidor....Eftersom jag just precis nu är på resande fot, så kommer jag inte länka. Men korten är främst från We R Memorykeepers rosa och oranga serie. Ljuvlig!!

1 kommentar:

Maria Lindhe sa...

var lite skeptisk när jag först såg produkterna, men börjar alltmer vänja mig vid tanken o har börjat fundera på om detta är något som jag ska använda mig av för ett "projekt 365" till 2014... Blir så inspirerad av dina fina sidor.../ Maria