tisdag 1 april 2014

Göteborg Stämpel- och scrapmässa mars 2014

Den första riktigt vackra och soliga helgen i slutet på mars var det Stämpel- och scrapmässa i Göteborg. Naturligtvis var Skaparlusten på plats. Ryktet hade gått att vi var i stan så kön var lång .....Innanför var det sista rycket i montern för att allt skulle bli så fint som möjligt. Till slut var vi ändå rätt nöjda.
 


Det var första gången Skaparlusten var en del av denna trevliga mässa. Många glada, kreativa människor besökte vår "butik".
 
 


Tabita har skapat vår eleganta unika provdocka med kläder gjorda av papper och den blev mycket beundrad, likaså Jennys underbara hatt i steampunk stil.
Ilona förklarar tekniken med Tabitas canvastavla

Vi hade klätt upp oss, det var ju fest.

Något som blev mycket uppskattat var Skaparlustens glitterpasta, bara så svårt att välja färg. Ilona visade och visade och visade och ..... ja ni förstår.Vi jobbade hårt i vår lilla butik och hann tyvärr inte fotografera så mycket. Dagen avslutades med middag på en trevlig restaurang i närheten. Fullt med folk och vi fick vänta på ett ledigt bord... i baren...


Klockan 21:15 sov vi så sött för det väntade en ny dag, med nya kreativa och glada människor.

Ha en bra dag!

PS: Det var meningen att jag skulle ha en demonstration av The Envelope Punch Board i montern men det blev det inte tid med. Så håll utkik här på bloggen så kommer det snart en video men demonstrationen här istället. DS

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jätteroligt att se er härliga monter :)
Nu i efterhand är det flera saker jag ångrar jag inte passade på att skaffa, hoppas att Andy Skinner stencilerna snart kommer upp i webshopen då beställer jag direkt ;)

Bitan sa...

Åh va fint ni hade det i Göteborg också. Hade varit så kul att vara med! Tänkte på er hela helgen. Nästa gång. .. :)

Anna sa...

Härligt att se alla alster ni hade i montern, har försökt hitta bilder på två av de album ni hade med här i bloggen men ni kanske inte lagt upp på dom. Det var ett miniminialbum med G45-papper "steampunk spells" och ett fantastiskt ATC-album. Önskar jag hade tittat på dom en längre stund för dom var en sådan fantastisk inspiration, har inte varit mycket för album tidigare men tror jag ska försöka mig på ett efter att ha sett dom :)

BenteTheCreativeLife sa...

Er monter var en stor del av behållningen på mässan i Göteborg. Hoppas ni får bättre utrymme nästa gång till att visa tekniker.

Hatten och Stövletterna/Skorna uppfattar jag som att de var gjorda i papper. Har letat på er blog efter teknik hur man får papper att se ut som läder.

Har ni lust att dela med er av hur man gör?