onsdag 16 april 2014

Zentangle ATC - fantasifulla kreationer

Då var det dags att visa upp lite ATC i utmaningen "Zentangle eller Doodeling". Tycker ni det var svårt?

Det första ATC-kortet som kom på mailen var från Åsa Emås. Ett färgstarkt ATC med dylusions ink spray, stämplar och Promarkers. Visst blir man glad när man ser det och texten är verkligen tänkvärd.

Åsa Emås
"Bloom where you are planted"

**********

Andra kortet som kom i mailen var från Jenny. Här kom ännu ett färgstarkt ATC. Jenny skriver att hon tyckte det var rätt svårt, att det var en utmaning för henne. Vem kan tro det med så fint resultat. 

Jenny Sundström

**********

Annika tyckte också det var en utmaning. Hennes ATC levde sitt eget lilla liv. Annika hade en idé i svart-vitt men det blev något helt annat, men det blev med komplementfärger. Och vem har inte varit med om det... att man tänker en sak och när man är klar så har det blivit något helt annat.

Annika Hedre
"Påskfärger"

**********

Charlottas ATC var också i färg. Hon berättar att hon först gjorde det i svart-vitt men blev inte nöjd förrän hon färglade motivet. Till att färglägga använde hon Promarkers. Som ni ser har Charlotta gjort lite annorlunda med sitt ATC, en idé som kan vara värd att komma ihåg.

Charlotta Johansson
"Flower Power"

**********

Det sista ATC-kortet kommer från Sara. Ett ATC som sticker ut från den andra, dels är det svart och vitt och sedan är det "liggande". Sara har gett sitt kort namnet "Love".


**********

Då var det klart för den här gången. Sammanfattningsvis kan man nog säga att det var en .... hittar inte riktigt ordet.... just det "utmaning". Och det är väl det utmaningar är till för, att tänja lite på vad man brukar göra. Nu väntar jag spänt på vad ni ska hitta på i nästa utmaning.

Ha en bra dag!

Klicka HÄR för att komma till inlägget med utmaning för perioden 15 april - 15 maj.

Inga kommentarer: