söndag 21 september 2014

ATC från deltagarna i utmaning "Bildöverföring"

Då var ännu en ATC-utmaning till ända. Denna gången var det ju "Bildöverföring" som var temat. Hur gick det då? Som vanligt visas ATC-korten i den ordningen de damp ner i inkorgen.

1. Med en gång Vanessa såg periodens utmaning visste hon att hon ville vara med och testa. Det blev ett jättefint ATC. Hon har använt presentpapper och fört över det till en sida från en bok.  Att använda presentpapper tycker jag var en riktigt rolig idé, snyggt när texten från bokpappret syns. En stickers och en blomma som dekoration.

Vanessa Pena
"En ros bara för dig"
**********

2. Marlene gillar också ATC och ville också testa bildöverföring. Marlene och Vanessa hade en egen liten ATC-träff  och skapade sina kort på samma gång. Marlene har också använt presentpapper men istället för att klippa runt sitt så rev hon. Lite limegrönt nätband som botten på det första kortet. Båda korten pryds av små blommor.

Marlene Persson
"Sommarblommor 1"

Marlene Persson
"Sommarblommor 2"


**********

3. En till som brukar vara med i ATC-utmaningarna är Jenny. Det som är roligt med Jennys skapelser är att hon testar alltid lite nya saker. 

På det första kortet använde hon mod podge och de fina vattendropparna är gjorda av några droppar resin.  Hon har också använt en stencil. Snyggt också med de två runda hörnen.

Jenny Sundström
"Flicka i regn"


Här är det inga regndroppar utan här lyser det av guld. Jenny målade lite oregelbundet med akrylfärg. Piffade till med en liten handgjord blomma.

Jenny Sundström
" The golden lady"
**********

4. Nästa mail kom från Åsa. Två härliga, färgglada ATC-kort. Här ser man att Åsa haft en tanke redan från början, bilden med de två barnen som spelar piano överförd till ett papper med noter.

Åsa Blomgen
"Duett with a twist"

På sitt andra ATC skriver Åsa att hon använt ett bokmärke och stickles glitter. Fina hemgjorda, röda blommor gör att namnet på ATC-kortet naturligtvis blir "Roses are red".


Åsa Blomgren
"Roses are red"

**********

5. Charlotta fick av bara farten också ihop två stycken ATC. Hon har fört över båda sina bilder till bokpapper. Det blir lite speciellt när man ser texten igenom bilden, eller hur?

Här ser man hur Charlotta plockat upp färgerna från den överförda bilden till dekorationerna och cardstocket bakom. Trots de starka färgerna blir det ändå ett lugnt ATC
Charlotta Johansson
"Dalia med fjärilar"

Lite mer dekorationer på nästa ATC.  En fin spetsduk kikar ut bakom tillsammans med rosorna. En metallklocka kan ju aldrig bli fel - Time for roses.
Charlotta Johansson
"Time for roses"
 **********

Ni som ännu inte testat att göra något ATC - häng med på den nya utmaningen som sträcker sig 15 september till 15 oktober. Tema: Vad har du på ditt scrapp-bord?

Vad det innebär kan ni läsa om ni klickar  HÄR

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: