söndag 19 oktober 2014

ATC uppvisning "Vad har du på ditt scrapp-bord?"

Då var det dags att visa upp de fina ATC som kommit till denna periodens utmaning. Det gällde att skapa ett ATC av vad man, för tillfället, hade på sitt skrivbord.

Som vanligt visas de i den ordningen de damp ner i mailen:

1. Charlotta var mitt uppe i ett album och hade mycket småbitar på sitt skrivbord. Det här var spill från ett minialbum, inspirerat av albumet som visades på bloggen inför  Kreativa träffars besök hos Skaparlusten. De fina papperna är alla från Bo Bunny. Om man är uppmärksam så ser man en röd tråd genom alla ATC. Charlott skriver: "Den enda dekorationen som är samma på alla kort är snöret" Annars är det hjärta, bokmärken, bilder, charm, rosor och knappar som får stå för dekorationerna.


Charlotta Johansson
"Hjärtan på... snöre"

Charlotta Johansson
"Fiskeintresse"


Charlotta Johansson
"Nyckeln till mitt hjärta"

Charlotta Johansson
"Blommor och blad"


Charlotta Johansson
"Treasure"

**********

2. Jenny höll som vanligt på med steampunk, light denna gången. På skrivbordet hittade hon också några kugghjul som blev embossade med Stampendous aged copper.

Jenny Sundström
"Steampunk light"

**********

 3.  Åsa höll också på med ett album och använde fina papper från Graphic 45. Det låg bra bitar och bara väntade på att bli använda, utklippta och glossade.

Åsa Blomgren
"Time for Halloween

Åsa har verkligen varit kreativ med sitt nästa ATC. Här har hon embossa och glossat bubblor, motiven kommer från HM:s presentkartong. Det var systerdottern som fick present och Åsa tog hand om kartong (för man kastar ju inte någon fin kartong). Och naturligtvis lite stickles som avslutning.

Åsa Blomgren
"More fish in the sea"**********

4. Annika har också fått ihop ett ATC. Det visar en tidig höstmorgon med lite dagg ute, därav namnet "Höstmorgon". Annika höll på att inventera sina bladstansar och såg då möjligheten att använda några och lite spillpapper i fina höstfärger. Det fick även plats med två dies, en med gräs från Magnolia och den fina grenen från Cottage Cutz.

Annika Hedre
"Höstmorgon"

**********

5. Marie har skickat ett jättefint ATC.  Man kan ana att det fanns en stencil i närheten. Blommor, spets och snöre. Det blir en snygg brytning när man blandar den skira spetsen med det mer grövre snöret. En bild på Maries mormor pryder mitten. Ser ni den fina, bruna knappen? Det är en knapp som hon har kvar från sin mormor knappsamling.

Marie Westermark
"Minne av mormor"

**********

6. Marlenes ATC damp ner i sista minuten och tur var det för här får vi se lite strandliv, tror jag man kan kalla det. Hon berättar att hon på senare tid jobbat väldigt mycket med att ta hand om pappersrester och använda dem till ex kort. Senaste högen hon arbetade med var La Blanche, Maritim och det syns på den fina bakgrunden på ATC. Lite egna figurer med Martha Stewarts pasta. Formarna till figurerna har Marlene gjort själv, jättesnygga.

Marlene Persson
"Strandliv"

**********


Det var väl ett härligt gäng ATC? Blir ni sugna på att själv skapa ett litet ATC?

Vi har ny utmaning som gäller perioden 15 oktober - 15 november: "Någonting att äta, någonting att dricka"

Kika på inlägget som var här på bloggen den 15:e oktober om ni är sugna på att vara med

Klicka HÄR så kommer ni till inlägget.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: