söndag 16 november 2014

En ATC-parad: "Någonting att äta - någonting att dricka"

Tänk, ännu en månad har gått och nu är vi redan inne i halva november. Periodens tema för ATC-utmaningen var "Någonting att äta - någonting att dricka". Nyfikna på vad som har kommit i mailen?

1. Charlotta var först med att skicka in sitt ATC. Charlotta skriver: "Långt ifrån min egen stil men det är roligt att gå utanför sin egen ram." och det är precis just därför de här små ATC-korten är så bra. Man kan testa annat än vad man är van vid. Charlotta har använt sig av tekniken "paper piecing" och gjort en tårta som hon dekorerat med blommor, blad, pärlor och glitterlim.


Charlotta Johansson
"Weddingcake"**********

2. På Jennys ATC händer det mycket, vilket det brukar göra när Jenny är i farten. Jenny skriver "en kopp varmt te är inte helt fel en ruggig dag" och det håller jag verkligen med om. Hon har använt dies från bl.a. Memorybox och Spellbinders. Lite distress stains och embossingpulver.

Jenny Sundström
"Höstmys"

**********

3. Annika har skickat in två ATC för att fresta oss med både kaffe och choklad. Chokladstämpeln som hon använt är från Bildmålarna och är monterad på ett brunt papper från Bo Bunny.

Annika Hedre
"Chokladpralin"

Kaffekortet är Maja Design-papper, den lilla charm-kaffekannan är köpt från Skaparlusten och resten är från hennes gömmor. 

Annika Hedre
"Tid för fika"**********

4. Åsa frestar också med ett smaskigt bakverk, men hemligt recept. Härligt vintage känsla över bilderna. Det är inte helt lätt att hitta papper med köksmotiv på, men här anar man både gafflar och skedar, eller kanske en stämpel, vad tror ni?

Åsa Blomgren
" Secret Recipe"


Åsa skickade också in två ATC. På det andra ATC-korten kan man nästa känna doften av kaffe. Och vilken bakelse, vattnas i munnen. **********

5. Marléne bjuder också på fika med dopp - "Gyllene fika" . Hon har använt papper med bakelser på. Hon testade att embossa med clear men tog perfect pearls- gold istället. Stämplade samma motiv med svart staz on vilket hon blev nöjd med. Sen lite guldkant både på tillvaron och på ATC kortet.


Marléne Persson
"Gyllene fika"

**********

Vilka fina ATC, tycker ni inte? 

Nu går vi vidare mot nya utmaningar, temat för nästa period är HÖST. 

Lycka till!

Inga kommentarer: