söndag 15 februari 2015

ATC utmaning - Film och teater 15/2 - 15/3 2015

Brukar ni gå på bio och teater? Eller ni kanske föredrar att hyra en video och ha lite fredagsmys hemma istället.

Jag tänkte att vi skulle försöka oss på ATC kort med tema film och teater under den kommande perioden. Hur ni väljer att tolka detta tema är helt upp till er.

Till mina ATC med filmtema har jag använt Tim Holtz filmstrips die som finns i två storlekar, en stämpel med "Ticket" och reklamblad för videofilmer.
**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Film och teater
Period:15 februari - 15 mars 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 mars 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 mars 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: