torsdag 16 april 2015

ATC parad "Färgpalett turkos, beige + en färg till"

Hur gick det med utmaningen "Färgpalett turkos, beige + en färg till". Kunde min kudde inspirera till stordåd?

1. Först att skicka in var Charlotta. Hon berättar att hon gjort ett lapptäcke av många olika papper och använt miniknappar, som hon haft i sina gömmor länge. Lite fjärilar och swirvles från olika dies och lite rosor i färgen beige. Som valfri färg valde Charlotta lite grönt som syns i papperna och stjälkarna.

Charlotta Johansson
"Fjärilar i turkost"

**********

2. Åsas ATC damp ner som nr 2 i inkorgen på mailen. Även Åsas ATC pryds av en fjäril. Men den har fått sällskap av en fin uggla. Ni kan aldrig gissa vad hon kallar sitt ATC för? Just precis... "Hoho"

Åsa Blomgren
"HoHo"


**********

4. Annika har skapat ett ATC som hon döpt till "Kontrast". Varför hon valde detta namn förstår man när hon förklarar: "Det är levande - tillverkat, mjukt - hårt, runt - fyrkantigt och nästan komplement-
färg med den valfria färgen." Material som Annika använt är: Kugghjulsdies från Rox stamps, Distress från Tim Holtz, stencil från Prima, annars lite smått och gott som hon hade hemma. 

Annika Hedre
"Kontrast"**********

5. Jenny lyckades även denna gången åstadkomma ett fint ATC.  Mycket färg och struktur, man ser tydligt att det är Jenny som varit i farten, eller hur? Färgen som hon använt är Tim Holtz distress stain i färgen Peacock Feathers. Stencil med hjärtan och embossingpasta. En mist från Prima Color Bloom i guld. Som dekoration lite band och halvpärlor. Sen var det klart!

Jenny Sundström
"Hjärtan på rad"

 **********

Eftersom det är synd att missa fina ATC så får ni titta på Åsas ATC från förra periodens utmaning "Teater och film". För ibland blir det inte som man tänkt, Åsa har det inte lätt med tekniken. Hennes ATC vill inte skickas till mailen utan försvinner någonstans på vägen.

Åsa Blomgren
"Familjen Adams"

Åsa Blomgren
"Doktor Zjivago"

**********


 Ny ATC-utmaning för perioden 15 april - 15 maj är bokstaven C. Det finns rätt mycket trevliga ord och saker som börjar på C - det är bara till att använda fantasin, vilket ni är jättebra på.

Klicka HÄR så kommer ni till inlägget med den nya utmaningen.

Ha en bra dag!

Marie

Inga kommentarer: