onsdag 15 april 2015

ATC-utmaning - Hur känner ni inför bokstaven C ?

Tänk nu har vi hunnit en bra in på 2015 och idag är det 15 april. Både april och maj är hektiska månader för Skaparlusten. Mycket planering och förberedelser inför både Scrap- and Pearl Eventet på Globen och  Frank Garcias besök helgen därpå.

Fullt upptagen och därför tänkte jag att vi skulle göra något lite fritt - men ändå inte - i nästa periods ATC-utmaning. Jag tänkte vi skulle använda oss av bokstaven C och göra ett ATC med t ex ett citat eller varför inte göra ett med en cirkus. En charm att fästa på ett fint ATC går också bra.  Fotot som ni ser nedan är från en s.k swap som jag var med i där vi just skulle använda C, klurigt men roligt. Känner jag er rätt så hittar ni på roliga C-ATC.

Lycka till!

**********
 
Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Bokstaven C
Period:15 april - 15 maj 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 maj 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 maj 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: