lördag 2 maj 2015

Frank Garcia på besök hos Skaparlusten 1 maj 2015 DEL 1.

En vacker vårdag kom Frank Garcia till Lund och Skaparlusten välkomnade honom med öppna armar.Vi fick en trevlig kväll tillsammans där vi pratade om många olika saker... ja även lite scrapbooking, trender, kurser, mönsterpapper ... allt det där som är så viktigt i vår värld. Vi hann också med en liten promenad i centrala Lund med alla fina hus och små gränder.

Vi vaknar upp till en ny dag och nya äventyr tillsammans med Frank. Vi fick tillgång till lokalen först på kvällen så vi hade en hel dag att visa vad Lund hade att erbjuda. Första stoppet var Lunds Domkyrka som Frank tyckte var ståtlig.
Vi fortsatte sedan till Kulturen där han fick lite glimtar av Sveriges och Skånes historia. Vi såg fina möbler och keramik - vi tittade på gamla fotoramar, kistor, klockor, roliga färgkombinationer, snygga mönster osv -  och vem vet, kanske det inspirerar till detaljer på nya mönsterpapper.


 
Leklusten kom fram hos Ilona som var tvungen att testa styltor. Frank blev väldigt imponerad - "look she's running".Frank var ju bara tvungen, lite motvilligt om jag ska vara ärligt, att testa. Ilona instruerade och hjälpte till.Vi besökte även en godisbutik för Frank ville köpa "some candy", han gillar svensk choklad och plockade på sig ett litet lager. "oh, look at that one, and this..."

Efter en trevlig lunch på Kulturen drog vi oss ner mot kurslokalen och började lägga upp kiten för albumkursen eller som vi sa "we are kitting".

Redo för morgondagens kurser


Fortsättning följer....

Inga kommentarer: