onsdag 6 maj 2015

Skaparlustens äventyr på Stockholm Scrap- & Pearl Event 2015

Här kommer vårt äventyr på Stockholm Scrap- and Pearl Event 2015 i bild och text. Alla har inte facebook så därför blir det ett blogginlägg också.

Det planerades i månader, stora beslut skulle fattas: Vad ska vi ta med oss? Vad ska vi ha i våra goodiebags? Vilka workshops ska vi göra? Demo i montern? ... ja, ni förstår.

Sen plötsligt var det dags! Packa bilen och köra iväg...Det gick, Lars är duktig på att packa bilen på ett bra sätt. T o m Marlenes och mina resväskor fick plats, för vi åkte tåget upp till Stockholm.


På facebook sidan för Stockholm Scrap- & Pearl Event pågick det en tävling: Vilken av butikerna kom först till Globen? Marlene och jag tyckte det räckte med att vi var där först.... försöka duger....

Äntligen var alla på plats och vi började bygga upp vår "butik". Vi börjar få vana på det här nu och vi samarbetar bra.
Tabita flyttar och testarDet roliga är att vi tycker nästan alltid samma sak. Fattas det något? Ja..... den här kanske.... ja!! Visst blev det bra till slut?


Nu är vi klara och redo för att ta emot förväntansfulla deltagare på eventet
 **********

Efter en natts behövlig vila var vi på plats i vår butik. Lite småplock återstod men till slut var vi nöjda och belåtna. Även väldigt nöjda och belåtna med de fina förklädena som vi fått av La Blanche.Vi försökte samla oss till en fin bild... vilket ibland kan vara svårt....


Till slut kunde vi hålla masken, nästan....Ibland behöver man bara ta igen sig lite. Ser ut som om vi vore 100 år. Men naturligtvis var där paparazzi överallt..


Men efter några minuters paus var vi på "G" igen.**********

Lite bilder över butiken och folkvimlet**********

Dags för workshops. Först ut var Marie med "Minialbum". Som Tabita skrev på facebook: "Vi slog ett personligt rekord i helgen. Skaparlustens "längsta" workshop!"

Det här är vad vi gjorde...

... och så här såg långbordet ut. Marlene assisterade, och tur var det.
**********

På söndagen var det dags för Tabitas workshop i Mixed Media tags.


... och så här såg långbordet ut. Denna gången var Marie assistent
**********

Vi hade också en tävling i butiken. Man köpte ett tävlingskit, gjorde något enl reglerna och sedan röstade de som ville på bidragen och vann gjorde *trumvirvlar*: Sara Wall med sitt vackra album. **********

Vi visade också upp "Tidsresenären", ett album med fina papper från Prima som vi ska ha kurs på i höst och då bl.a. en helg uppe i Stockholm. Information om det finns HÄR.  Vi kommer också att ha kurs i Skaparlustens butik i Sjöbo, närmare information om det kommer lite senare.
 

Plötsligt var helgen över och det återstod bara att plocka ner butiken, lasta bilen och köra ner till Skåne igen. Där skulle vi möblera om våra skåp, packa nya kartonger och lasta bilen igen för än var det inte slut på äventyren, för Frank Garcia från Prima var på besök hos Skaparlusten, denna gången i en lokal i Lund. Men det är ett helt annat äventyr som fått en egen bloggpost.

Tack alla för en mycket trevlig helg på Stockholm Scrap- & Pearl Event och tack Sofia för att du anordnar detta så att vi får möjlighet att träffa nya och gamla kunder i verkliga livet och inte bara på facebook. Vi ses kanske nästa år!

 Team Skaparlusten

1 kommentar:

Sofia sa...

Tusen tack själva för att ni kom och förgyllde eventet :)

kram
Sofia