måndag 15 juni 2015

Sommar och semester - ATC utmaning 15/6 - 15/7 2015

Nu börjar det bli tid för sol, semester, resor och för några kanske det bästa är hängmattan i trädgården med en bra bok i handen. Vissa vill vara aktiva på sin semester medan andra bara vill "vara" och njuta i lugn och ro av den svenska sommaren. Vad vill ni? Gör ett ATC om er sommar/semester, fotografera och skicka fotot till atcskaparlusten@gmail.com. Se regler och information längst ner i inlägget.

Paris - det är en stad som alltid har lockat till sig turister från alla delar av världen. Jag har besökt staden en gång och vill gärna åka tillbaka. Det var tanken jag fick när temat för periodens utmaning började ta form.


Jag gjorde mitt ATC med hjälp av Tim Holtz. Ser ni hur fint mitt Eiffeltorn glittrar?

Är ni nyfikna på vad jag använt så får ni kika in på YouTube för jag passade på att spela in när jag gjorde mitt ATC. Att det ska vara så svårt att får ihop ett ATC i storlek 2½ x 3½ inch.... många och svåra beslut ska tas...**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Sommar och semester
Period:15 juni - 15 juli 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 juli 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 juli 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: