tisdag 18 augusti 2015

Washitejp - använder ni det? Visning av era ATC

De flesta scrappare äger nog washitejp av något slag men det är säkert fler än jag som nästan aldrig använder det. Men det kan man inte säga om periodens ATC-makare för här har det klistrats washitejp på alla håll och kanter, för det var just det som var periodens utmaning "Använd washitejp".

Som vanligt visar jag era ATC i den ordningen de damp ner i min inkorg på mailen.

1. Marlene har skapat ett ATC i lite maskulin stil blandat med vintage. Hon skriver: "Här kommer min farfars farfars far. Ja, det skulle kunna vara det men det är bara en bild från La Blanche." När man köper dekorationer från La Blanche så får man denna bilden "på köpet" och jag håller med Marlene "alldeles för fin för att kasta".  Hon har stämplat lite runt om bilden, washitejp och några små bitar av papper.

Marlene Persson
"Farfars farfars far"

**********

2. Sara gillar katter, eller vad tror ni? Tänk att så mycket kan hända på en sån liten yta som ett ATC, och vad mycket olika saker man kan använda. Sara har använt modelingpaste + stencil och sedan lite spray från Lindys Stampgang Flat fabio i tre olika färger. En stämpel med prickar från Kaiserkraft och en Hamton art stämpel. Sedan har hon också fått plats med krympplast. Primas watercolor pencils kom också till användning och en vit Sharpie penna. Lite glans med hjälp av Glossy Accent. Har vi nämnt allt? .... jo visst... lite washitejp också med katter på.

Sara Wall
"Crazy cat lady OCD"Sara Wall
" Crazy cat lady - decor"**********

3. Annika tycker om sin trädgård och det är inte första gången hon hämtar inspiration därifrån.
Hon berättar "min favoritros Chinatown är ljust gul och har även rosa inslag som varierar beroende på hur utslagen blomman är. Den har en helt underbar doft men hur avbildar man doft?" Även Annika har använt en stencil med cirklar på från TCW. Cirkeltemat kommer igen med washitejpen från Tim Holtz som sitter som en ram runt om. En annan liten bit washitejp hittar vi i mitten på rosen. Själva rosen är gjord av en blomstans i olika storlekar. Lite guld med hjälp av Inka Gold.

Annika Hedre
"Chinatown"

**********

4. Jennys fina ATC pryds av fjärilar gjorda med stämplar från Tim Holtz. Svart cardstock i botten och på detta washitejp, härefter en embossingfolder med blommor.  Ett ATC helt á la Jenny.

Jenny Sundström
"Butterfly"

**********

5. Charlotta tillbringade sista dagen på sin semester med att skapa fyra stycken helt olika ATC. Hon berättar "cardstock, washitejp, utstansat med bl.a. quickutz, rhinestones och bradsbokstäver är det jag använt mig av." Man blir allt lite sugen att börja använda mer washitejp, eller hur?

Charlotta Johansson
"Hej"
Charlotta Johansson
"Star"

Charlotta Johansson
"Flower"

Charlotta Johansson
"Heart"
**********

6. Åsa bjuder oss på två små skapelser där hon använt både washitejp och mönsterpapper. Lite fina dekorationer. Luftballongen sitter på 3D kuddar och är glossad och fin, och visst kan man väl önska "trevlig resa".

Åsa Blomgren
"Awesome"
Åsa Blomgren
"Bon Voyage"
**********

7. Nu blir det internationellt för nästa bidrag kommer från Norge. Helge Elin Pettersen har skickat in tre ATC med temat "Enjoy Life".  Helga skriver : "Alle motiv er fra samme tape og i sort-hvitt".
Att njuta av livet kan man göra på många olika sätt och här syns tre riktigt bra sätt: musik genom noter och antik skivspelare, resor genom cykeln och film för jag tycker mig se en filmstrip längst ner på sista ATC.

Helga Pettersen
"Enjoy Life by... "
Helga Pettersen
"Enjoy Life by... "
Helga Pettersen
"Enjoy Life by... "
**********

Som ni kanske vet finns det en ny ATC utmaning uppe på bloggen. Utmaningen är "Något som går att öppna" och perioden är 15 augusti - 15 september. Inlägget om den nya utmaningen hittar ni om ni klickar HÄR. 

Ha det så bra tills vi hörs igen!

Marie 

Inga kommentarer: