onsdag 16 september 2015

Öppna din.... ja vadå? ATC-parad

Tiden rusar iväg och nu står det 16 september i min kalender och sedan står där ATC-parad med stora bokstäver. Det är återigen dags att visa era ATC som ni fotat och skickat in.

Temat var "Något som går att öppna"

**********

1. Charlotta kände att hon ville öppna ... ett fönster. Med spetsgardin och bordet i rummet fint dukat.  Som gardin har Charlotta använt en bit av en gammal virkad duk. Känner ni den ljumma sommarvinden och doften av nybakade bullar och kaffe?

Charlotta Johansson
"Vintage window"När man öppnar fönstret ser man ett fint dukat bord.


**********

2. Åsa har gjort mycket på sitt lilla kort - här blir det nästan korsdrag av allt öppnande. Vi får väl se om ni hänger med.

Åsa Blomgren
"Witching hour"
Man börjar med att vika ner framsidan och där under döljer sig detta:


Men vänta det är mer... om man lyfter på den fina utstansade kanten (Martha Stewart Doily Edge punch) så hittar man en rolig figur:


Men nu är det väl slut .... nej, vi lyfter och då ser vi hela det fina ATC-kortet i all sin prakt. Imponerande och inspirerande, eller hur? **********

3. Annika har också kommit på en rolig idé - en fågelbur. Fågelburen är en die från Memory box som hon skurit till så att den får plats på kortet. Mönsterpapper inuti är från La Blance "Frühling". En magnet och en brad håller allting stängt. Lite dekorationer bla den fina pärlsträngen. 

Annika Hedre
"Fågelbur"
Öppnar man så ser det så här fint ut:

Annika Hedre
" Fri som en fågel"
**********

4. Jenny trodde inte hon skulle hinna, men det gjorde hon och tur är väl det så att vi kan njuta av hennes fina ATC. "Öppna ditt fönster, släpp in lite sol" - en gammal sång som jag kommer att tänka på när jag ser Jennys fina fönster gjort med en die från Spellbinders. En fin stämpel, som hon inte har en aning om vad det är för någon.

Jenny Sundström
"Ett vackert fönster"
 **********

Jag vet inte om Tommy Nilsson är duktig på att göra ATC men han är duktig på att sjunga och han vill öppna .... sin dörr.

Ha en bra dag!
Inga kommentarer: