onsdag 14 oktober 2015

ATC-utmaning 15/10 - 15/11 2015 - Höst

Höst - antingen älskar man den eller så gillar man den inte (hata är väl ett för starkt ord att använda i detta sammanhang). Jag tillhör de som älskar hösten, om den visar sig från sin bästa sida. Det som tilltalar mig mest är alla sprakande färger runt omkring i naturen. Hur många röda toner finns det egentligen?

Lämplig ATC-utmaning vid den här tiden på året är just "Höst". Hur ser din höst ut? Är den färgstark och livlig? Är den kanske lite grå och mulen? I periodens utmaning gäller det att skapa ett ATC med tema "Höst".  Hur ni väljer att göra är upp till er men ni får gärna berätta för oss andra hur ni tänkt, vad ni använt och om ni använt någon speciell teknik - för nyfikna är vi alla

*********

Jag valde att göra mitt ATC i de traditionella höstfärgerna som jag älskar: brunt, rött, gult, brandgult osv. I mina gömmor har jag haft ett utstansat träd liggande hur länge som helst - passade utmärkt här. Äpple är också ett trevligt inslag på hösten - speciellt gillar jag de röda fina Ingrid Marie. T o m löven är vackra i alla sina färger även om det ger en liten vink om att snart är det vinter. 

Marie Linder
"Höst - skördetid"


**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Höst
Period:15 oktober - 15 november 2015
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 november 2015 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 november 2015 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: