fredag 15 januari 2016

15 januari 2016 - är det klokt?

Då har vi nått fram till 15 januari vilket betyder en nu ATC-utmaning. Brukar ni spela Alfapet? eller WordFeud? Alla bokstäver är inte lika roliga men ett H är väl helt okej... eller?

Så... denna gången får ni skapa ett ATC av något som börjar på H. Allt är fritt skapande utom att det ska innehålla något som börjar på H.

Lycka till!

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Något som börjar på H
Period:15 januari 2016 - 15 februari 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 februari 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 februari 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

1 kommentar:

Pixi sa...

Detta var klurigt, ska det vara något som du skrev lr allt det är på det ,ska börja på H lr ? Hihi