lördag 19 mars 2016

KONSTRUNDA med Skaparlusten ... på facebook


Under påsken är det Konstrunda i Skåne. Konstnärer av alla slag visar sina verk i slott och koja, stall och vedbod. Vi tänkte att vi tillsammans kunde ha en alldeles egen konstrunda på Facebook, ni hittar det under Skaparlustens evenemang, gå in och klicka i "Kommer".

Vårt "galleri" öppnar Skärtorsdag kl 07:00 och stänger en vecka senare, torsdag 31/3 kl 24:00. Om ni vill vara med som "utställare" så hittar ni information längre ner i inlägget. 
 Skärtorsdag 24/3 kl 07:00 inviger vi vårt "galleri". Om ni vill vara med och "ställa ut", ta då ett foto, av något nytt "verk" eller av något som du gjort tidigare men som du är sådär alldeles speciellt nöjd med, och posta det i evenemanget på Skaparlustens facebooksida: Konstrunda med Skaparlusten "Hela Sverige runt".

 Med början alltså Skärtorsdag kl 07:00. Vi avslutar vår konstrunda torsdagen 31/3 kl 24:00.

Det kan vara ett album, en tavla, ett kort, något altrat, en art journalsida eller något annat, allt är välkommet! Tillsammans med fotot får ni gärna skriva var i Sverige ni bor, eller ni kanske t o m bor utanför Sveriges gränser. Eftersom Skaparlusten numera också finns på Instagram så får ni gärna tagga med @skaparlusten.se och #skaparlustenskonstrunda där också. På Instagram hittar ni oss som skaparlusten.se och på Facebook som Skaparlusten och sedan känner ni igen vår logga. 
 
Inga krav, inga måsten, allt bara för ren Skaparlust och skaparglädje! 

1 kommentar:

Hanna sa...

Vilken fantastisk idé :)