torsdag 16 juni 2016

Citat, ordspråk eller sångtext - era fina ATC visar upp sig

Ännu en ATC-utmaning har passerat, denna gången var det citat, ordspråk eller sångtext.

Som vanligt visar jag era ATC i den ordningen de damp ner i inkorgen i mailen:

**********

1. Marie Kristoffersson skickade in ett härligt citat från Hans, 6 år. Man ser att Marie också ha använt ett "hönsnät" på sitt ATC.  Ett ATC som man blir glad av, eller hur?**********

2. Åsa Blomgren blev inspirerad av moln och lite olika ordspråk. Inspirerad av vädret. Åsa har embossat, distressat, glossat samt skuggat. 

Nr 1: Alla moln ger inte regn!

 Nr 2 : Efter regn kommer solsken**********

3. Charlotta Johansson berättar om sina kort: "båda korten har kraftpapper och ett mönstrat papper från Prima Marketing - Dubutante som grund"

Det första ATC har namnet "Open book". Den lilla boken har "vita" sidor av ett gammalt papper med vattenstämpel och som dekoration en spets till en bläckpenna.
Det andra kortet, "Stars", fick  en delad ram och några stjärnor som dekoration. Det låter så enkelt när man skriver det, men det krävs en hel del arbete.
**********

4. Annika Hedre berättar: "till kortet Morgonstund har jag använt: Primas vattenlösliga oljepastellkritor, stämplar (okända), Inka gold, paper pen guld och lite pappersrester." 

En fin bakgrund som Annika verkligen fått till att smälta ihop snyggt mellan det röda och det blå. Ibland har faktiskt "Morgonstund guld i mun".
 


Till sitt andra ATC har Annika använt pappersrester, stämpel Splattered Heart från Indigo Blue och lite bling. "Ett hjärta kan gå i tusen bitar....." en fin sång men en fin text, på ett lika fint ATC.

 

**********

5. Sist men inte minst, Jenny Sundströms, fina ATC. Som vanligt blänker det lite extra, så där är säkert UTE på det. Undrar vad det guldiga kan vara, flakes kanske? Tycker mig också ana lite bling. Jenny berättar i alla fall att citatet är från en lyckokaka hon fick när hon handlade mat. 

 

**********


Vårt nya tema för perioden 15 juni - 15 juli hittar ni om ni klickar HÄR

Välkomna att vara med och leka!

/ Marie

Inga kommentarer: