lördag 18 juni 2016

Välkomna till invigning av Bageriet!

Idag, lördag 18 juni, slår vi upp dörrarna till våra nya kurslokaler. Ljust och fint med en enorm bakugn som täcker hela ena väggen - det har nämligen varit ett bageri tidigare - därav namnet "Bageriet".

Lördagens program är som följer:

Förmiddag: Art journal träff i butiken. Vi gör en sida i våra art journals, vi jobbar oss genom 10 olika steg eller utmaningar, för att så småningom få en fin och trevlig sida.

Eftersom Skaparlusten kunder är spridda över vårt avlånga land så känns det bäst om alla kan vara med. Det finns lite olika alternativ att vara med och ha roligt tillsammans med oss:
1) Ni kan klicka er vidare in på YouTube så kommer där att vara en liten, kort video med de 10 olika stegen så att, om ni vill, kan ni jobba tillsammans med oss.
2) Ni kan också klicka på videon som finns här på bloggen (se nedan).
3) Skaparlustens Kreativa Vänner är en grupp på Facebook och där kommer ni också att kunna titta på videon.

Om ni vill får ni väldigt gärna lägga upp era sidor på Skaparlustens Kreativa Vänner, för vi naturligtvis se vad ni hittar på. Inspirera och inspireras - det är två viktiga ord.Eftermiddag: "Penseldraget" - med Tabitas hjälp och vägledning har ni möjlighet att skapa en vacker pensel - rostig och härlig. Ni lär er använda olika mixed media produkter och tekniker.Hjärtligt välkomna till Skaparlusten och Bageriet!
Inga kommentarer: