torsdag 15 september 2016

Ny ATC utmaningen - tema "Shabby Chic"

Då var det dags för en ny ATC-utmaning. För er som kanske är nya här på bloggen eller på Facebook, men också till er som kanske inte har gjort något ATC ... än, här är tillfället.

Förra månaden var temat "Steampunk" och jag tycker vi gör en helomvändning och skapar våra ATC för denna perioden i stilen Shabby Chic. En omtyckt stil där man riktigt kan frossa i rosa, vitt, spets och blommor m.m

 Vad är skillnaden mellan Shabby Chic och Vintage? - jag själv har väldigt lätt att glida över till Vintage-stilen istället.

Vad som framförallt är utmärkande för shabby chic-stilen är det vita i olika nyanser, tillsammans med rosa, lite skavt och använt men ljuvligt och vackert.Hur ser då Vintage-stilen ut? Här är det också gamla saker, lite slitna men mer åt naturfärgade, beige och bruna nyanser.
Hjärtlig välkomna att vara med i vår utmaning. 

Ni är också välkomna att gå med i vår egen lilla kreativa grupp på Facebook som heter Skaparlustens kreativa vänner, här händer det något nästan hela tiden. Utmaningar av diverse slag, inspiration från andra medlemmar i gruppen, tips och trix. Ni hittar gruppen om ni klickar HÄR


**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Shabby Chic
Period:15 september - 15 oktober 2016
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 oktober 2016 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 oktober 2016 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: