torsdag 17 november 2016

ATC-parad i höstens vackra färger

Då är vi halvvägs in i november och det har blivit dags för en ATC-parad igen. Denna gången i vackra höstfärger.

Vi visar som vanligt era ATC i den ordningen de kom i inkorgen i mailen.

**********

1. Jenny Sundström har varit kreativ med produkter från Tim Holtz/Ranger. Jenny skriver: " Höst för mig just nu känns som halloween." Jenny har därför använt Tim Holtz die med pumpan och fågeln, och använt Distress inks till bakgrunden.























**********

2. Annika Hedre har använt sig av en lövdies från Prima och några lövstämplar. Lite bling för att fånga höstens färger. Splash med svart färg i bakgrunden.























**********

3. Charlotta Johansson kallar sitt ATC "enkelt" men det vet jag inte om jag vill hålla med om. Hon har varit ute och plockat lite fina löv som hon pressat. Bakgrunden har hon byggt upp med olika lager av cardstock och ovanpå detta monterat sina pressade löv. Till sist har Charlotta strött på lite glitterflingor. Hon kallar sitt ATC "Autumn Leaves". 























**********

4. Marlene Persson har satsat på ett ATC i mixed media stil. En stencil med modeling/texture paste. lite utstansade grenar och löv. Ett stort rött, fint hjärta och därför kallar hon sitt ATC för "I Löv Autumn"






















Detta är lite av materialet som Marlene använde till sitt ATC. Distress Mica Spray från Tim kanske man skulle prova - så härligt glitter/sken.























**********

5. Åsa Blomgren gjort två stycken ATC, som vi får njuta av. Det första ATC är papper från  Doodlebugs boos and bres med halvpärlor. Hon har också använt Glossy Accent och lite stickles.  Ni kan väl aldrig gissa vad hon kallar sitt ATC för?






















Det andra ATC är gjort med ett höstpapper från Bo Bunny. Här har Åsa använt en "woody" ekorre, lite  utstansade saker såsom svampbård, löv och blad. Även på detta ATC kan man se halvpärlor och Glossy Accent och lite stickles crystal . Detta ATC kallar Åsa för "Frostig höst". Och skriver "det är så jag ser hösten - starka vackra färger med massor av djur som samlar på sej mat" 























********** 

Som tack för att ni ville vara med i periodens utmaning kommer det en liten överraskning i brevlådan - kanske till ett nytt ATC!

Det är redan en ny utmaning på gång, denna gången med temat "Vinter". Ni hittar mer information HÄR

Ha en riktigt skön, kreativ höst/vinter.

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar