söndag 15 januari 2017

#ColoroftheYear 2017 - Shaker ATC - projekt nr 4

Sista dagen på #-eventet på YouTube som denna gången sammanfaller med nytt tema i Skaparlustens ATC-utmaning. Så... vad gör man då? Jo, ett ATC kort i färgerna "Greenery" med mitt bakgrundspapper från video nr 1 och i "shaker"-stil som blivit omåttligt populärt. 


Det blev två stycken, jag var ju tvungen att testa först innan jag spelade in videon. Men blev nöjd med båda två.


För ATC-utmaningen gäller alltså att skapa ett Shaker-ATC i någon form, färg, stil som ni känner för. Enda regeln förutom storlek osv är alltså Shaker-ATC.

Välkomna in på YouTube så visar jag er hur jag gjorde mitt Shaker-ATC:**********
Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Shaker-ATC
Period:15 januari - 15 februari 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 februari 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15 februari 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

**********
Video i #ColoroftheYear 2017 som visats tidigare i veckan:
Video nr 1: att göra bakgrundspappret till mina projekt under #-eventet.
Video nr 2: Mixed media kort

Video nr 3: ATC-box


Ha en bra dag!
/ Marie

Inga kommentarer: