fredag 17 februari 2017

Shaker ATC på rad

Så var det det dags för era fina, kreativa Shaker ATC att visa upp sig. Som vanligt först i inkorgen - först att visa upp sig.

**********

1.Gitte Johansson är optimistisk med sitt Shaker "After rain" .  Hon har använt en die från Jillibean Soup och sedan Lindys Stamp Gang spray.  
 


När kreativiteten flödar... är det lika bra att göra ett  till, eller hur? Till detta roliga Shaker har Gitte använt spillbitar och en stämpel från Prima som jag skar ut till ett fönster.**********

2. Charlotta Johansson  har gjort ett "Happy New Year" Shaker. Vad har hon använt? Charlotta berättar: "Lite lager på lager med cardstock, textpapper och mönsterpapper. Under shakern står det 2017, för vårt nya år. Shakern, som är sydd, är fylld med stjärnor och pärlor i vitt, guld och silver. Vimplar med Happy New Year sitter fast med en öljett."
Kul idé att sy shakern.**********

3. Annika Hedre har använt en Martha Stewart hjärtpunch, men var tvungen att klippa bort några bitar i gallret för annars hade inte paljetterna synts så bra.  Papperet är från K-Design. Dekorationerna hittade hon i sina gömmor. Ett vacker Shaker.**********

4. Åsa Blomgren Hejsan . En fågelholk och en söt uggla färglagd med akvareller. På taket lite pasta som snö, för det är ju vinter. Åsa kallar sitt Shaker ATC rätt och slätt "Insnöad " 


Här ser ni hur herr Uggla gömmer sig bakom paljetter och pärlor:**********

5. Jenny Ditt-Linda Sundström har gjort ett shaker card med kugghjul istället för paljetter och pärlor. Jenny har använt en dies från Memory box och från Tim Holtz. Det mönstrade pappret är från G45. Lite metall"skruvar" som dekorationer och naturligtvis UTE på själva shakern.


**********

Som ni kanske redan sett har vi en ny utmaning som sträcker sig från 15 februari till 15 mars. Temat denna gången är "Sångtext". Ni kan läsa mer om ni klickar HÄR
Hoppas ni vill vara med!

Vi ses igen i mitten på mars med nya fina ATC

/ Marie


Inga kommentarer: