tisdag 18 april 2017

ATC parad med manligt och kvinnligt

ATC-utmaningen att göra två kort, ett manligt och ett kvinnligt verkar både har varit roligt men även lite utmanande, precis som det ska vara med andra ord.  Vi visar era fina ATC i den ordningen de kom i inkorgen:

**********

1. Charlotta Johansson berättar hur hon gjort sina ATC: "Skjorta och kavaj är av cardstock, flugan likaså och så är det knappar från en skjorta. Klänningen är gjord av en gammal spetsduk och till det en bit av ett gammalt halsband."
Hon gav sitt ATC namnet Husband and wife.

**********

2. Annika Hedre fick inspiration från böckerna om Tant Brun, Tant Grön, Tant Gredelin och Farbror Blå. Annika berättar "Tant Brun bakade pepparkakor och det ramade jag in med en tråd som kallas bakers twine. Tant Grön var ju i trädgården och det fick bli blommor. Tant Gredelin satt mycket och handarbetade så hennes bit av ramen sydde jag korsstygn på. 
Farbror Blå lärde de två barnen att läsa och räkna. Det fick bli utstansade siffror och bokstäver. Farbror Blå var ofta klädd i rutiga byxor. Det använde jag en stämpel till. Bakgrunden till båda korten är gjorda med gesso och distress paint.Siluetterna av mannen och kvinnan är tagna från ett pappersblock som heter His and Hers från 13@rts.

En rolig tolkning av utmaningen, eller hur?
**********

3. Åsa Blomgren berättar att hon har lager på lager effekten i vintagestyle. Två siluetter en manlig och en kvinnlig pryder de båda korten. 
**********

Vi har en nytt tema för perioden 15 april - 15 maj. Denna gången är det "Scraps från mitt arbetsbord"
Du hittar mer information om du klickar HÄR

Välkommen att vara med i vår ATC-utmaning!

/ Marie

Inga kommentarer: