måndag 15 maj 2017

ATC-utmaning 15 maj - 15 juni 2017 "Färgtema för maj 2017"

 Då har vi kommit fram till mitten av maj, enligt almanackan i alla fall - vädermässigt är det ju en helt annan årstid. Men ...... vår nya ATC-utmaning kommer att gå i ljusa, skira färger. Skapa något med vårt Färgtema för maj, som vi har i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.


Fritt fram att tolka färgtemat hur ni vill. Förutom färgerna kan man också inspireras av formerna på bilden.

Jag har gjort några art journal sidor i maj månads färgtema och passade även på att göra ett ATC. 
**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: "Färgtema för maj 2017"
Period:15 maj - 15 juni 2017
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC, fotografera det, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 juni 2017 så lägger jag upp ert foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på.

Ha en bra dag!

PS: Nytt tema presenteras 15juni 2017 här på bloggen. DS

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.

Inga kommentarer: