söndag 6 augusti 2017

Art journal träff med Skaparlusten - ONSDAG 6 september 2017Ännu en onsdag då borden är plastade och dukade med färger, spray och annat roligt. Butiken i Sjöbo öppnar 15:00 och vi börjar 15:30 och håller på till 20:00.
Inga förkunskaper behövs - kom gärna och testa!

Vår första sida skapar vi efter en skiss och åtta olika utmaningssteg. Mer information om skissen, färgtema och sådant som kan vara "bra-att-ta-med-sig" kommer några dagar innan träffen på Skaparlustens Facebook sida - i evenemanget för träffen.

Vår andra sida brukar vi skapa med "kortlek" med givna "uppgifter" så det passar för alla - både nybörjare och vana art "journlare". Men en plan - det är det alltid bra att ha.
Bra att alltid ha med sig i packningen är: rester av mönsterpapper, sida från en bok, någon trevlig bild eller text från en tidning, servett, utstansat osv - bara "fall-i-fall".

En avgift på 30 kr betalas på plats! Du anmäler dig genom att klicka i "kommer" i evenemanget, som du hittar om du klickar HÄR , eller skicka ett meddelande till info@skaparlusten.se

Vår kurslokal i Sjöbo - "Bageriet" är stor och fin, om vi fyller båda borden är där plats till 18 personer. Men vi är alla tacksamma om det bara är den "lilla" packningen som får följa med. Stora väskor får inte plats.

Välkomna att bli kladdiga om fingrarna!

Inga kommentarer: