lördag 2 december 2017

November månads ATC-utmaning - "parad"

Då är det dags för era fina ATC att visa upp sig i all sin prakt. Vi hade två olika tema dels "Höst" och det andra var "Färgtema" för november månad som man kan hitta i vår grupp på Facebook Skaparlustens kreativa vänner. 

ATC-korten visar som vanligt upp sig i den ordningen de kom i inkorgen!

**********

1. Louise Lundqvist har skapat två ATC kort i november månads färgtema. Det är första gången Louise är med i vår ATC-utmaning, men vi hoppas att det blir fler gånger!

Det första ATC har namnet "Don't forget to fly". Embossing, paste, metallfågel - ja, det är mycket som händer på en liten yta.























Det andra ATC har fått namnet "Dream - make a wish". Små trevliga fjädrar på en mixed media bakgrund. Lite fluff med cheese cloth eller liknande. Härligt!























**********

2. Charlotta Johansson har varit med i vår ATC-utmaning sedan vi startade för ett antal år sedan. Denna gången valde hon temat "Höst". Alltid lika roligt att se vad hon hittat på med månades tema.

Till bakgrund för båda sina ATC har Charlotta använd ett embossat cardstock som hon använt distress ink på. 

På sitt första ATC som fått namnet "An Owl Among Autumns Leaves" har hon använt dekorationer med lintråd, några quickutz löv i cardstock och uggla i metall.























Charlottas ATC nr 2 fick namnet "Autumn Roses". Nästan samma dekorationer men ugglan blev ersatt av rosor.























**********

3. Annika Hedre har också varit med i vår ATC-utmaning sedan start. Annika har varit på resande fot och skapat ett ATC med minnen från en resa i Japan. Hon berättar om en färgsprakande upplevelse och origamivikning.  Till bakgrunden har Annika använt Prima watercolor-kritor, bladen är från Prima och något okänt märke. Annika har lyckats vika en trana, som otroligt nog får plats på denna lilla yta, imponerande! Annikas ATC har fått namnet Momiji, som på svenska är Japans lönn.























**********

Det var väl ett härligt gäng ATC! Blir ni sugna att vara med i våra återkommande ATC-utmaningar?
December månads tema är "Vinter" och/eller "Färgtema för December". Mer information hittar ni HÄR.

Välkomna att vara med för att inspirera och att inspireras!

/ Marie

Inga kommentarer: