tisdag 26 december 2017

Skaparlustens ATC-utmaningar - lite nytt för 2018

Skaparlustens ATC-utmaningar startade i december 2013 med temat "Valfritt" och sedan har vi skapat ATC varenda månad under alla år. För december 2017 är temat "Vinter", som alltid är lika trevligt.Nytt för 2018 är att ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Ni gör som vi gjort tidigare dvs fotografera ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com .  En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Vi kommer att ha ATC-utmaningen i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner också. Man fotograferar sitt ATC och laddar själv upp det i gruppen. Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt ATC.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det.

3. En annan "nyhet" eller återgång till tidigare rutiner är att vi kommer att ha utmaningsperioden från den 15:e ena månaden till den 15:e andra månaden.

Vi förlänger därmed pågående ATC-utmaning med tema "Vinter" till den 15 januari 2018. Ni kan alltså skapa och ladda upp era foto, här på bloggen eller i gruppen Skaparlustens kreativa vänner framtill kl 24:00 den 15 januari 2018.  Ni hittar inlägget om temat "vinter" om ni klickar HÄR
Nytt tema avslöjas också den 15 januari 2018.

Välkomna att skapa små underverk!

/ Marie


Inga kommentarer: