onsdag 17 januari 2018

ATC-parad i vinterskrud

Då har vi passerat 15 januari, vilket betyder att era fina ATC i vinterkläder är redo att visa upp sig. Som vanligt i den ordningen de damp ner i inkorgen på mailen eller laddades upp i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner.

**********

1. Charlotta Johansson har gjort sitt ATC med hjälp av kvistpapper. Vita kanter och vit cardstock som klätts med vitmålade silvriga stjärnor. Charlotta berättar vidare: både ramen och grankvistarna är från Martha Stewart. Snökulor limmade lite här och var". Charlotta har också lyckats få dit två pyttesmå träfåglar. Bakgrunden i ramen är en vinterbild från en tidning. Ett härligt ATC, eller hur?
Namn: Vinter
**********

2.  Christel Söderstjerna har gjort två stycken ATC. Christel berättar: "Jag har använt stämplar från Lazerdesign och Distress Oxide i färgerna Faded jeans,  Antique linen och Wild honey och papperna är linen." 

Viss blir man förälskad i pingvinerna!

Namn: Vinter 1


Namn: Vinter 2**********

3. Åsa Blomgren är för tillfället fullt upptagen med att göra mandala. Här har Åsa skapat mandala av det prickiga slaget men som blev som vackra snöflingor. Vilken tur för oss för då passar de in i temat "Vinter".
Vad har Åsa använt? - hon berättar själv: "Akrylfärg med någon Silk och Wink of Stella som avslutning för lite glittereffekt".
När Åsa gör ATC blir det ofta mer än ett kort - här var hon i ett flow så det hela fyra stycken. 
 


**********


4.  Jenny Olofsson har skapat två fina ATC med hjälp av pappersrester och som hon själv berättar "nästan bortglömda vinter dekorationer".  
Det är det fina med ATC - man får användning av allt som man sparar på.

Visst är de vackra var och en på sitt sätt!

Namn: Happy Holidays

  

Namn: Happy Winter
**********

5. Annika Hedre har också en trevlig liten pingvin på sitt ATC. Vad har Annika använt? - vi låter henne själv berätta: " En dies från MFT (My favorite things) och från Martha Stewart. En fin stämpel med pingvin från Lawn Fawn. Mönsterpapper av okänt märke, akvarelltpennor, shimmer mist och lite gloss gel". 
Ännu ett härligt ATC med en söt liten pingvin!

 Namn: Vinter
 
**********

Vilket härligt gäng ATC! Blir ni sugna på att vara med i våra återkommande ATC-utmaningar? Nytt tema varje period. 

Ni kan läsa mer om vårt pågående tema och om hur ska göra för att vara med, länken tar er till det inlägget.
ATC-utmaning 15 januari - 15 februari 2018. Tema "Kreativa mål"

Ha en riktigt bra dag!

/ Marie

Inga kommentarer: