onsdag 16 maj 2018

ATC-parad i temat "Vintage"

Då har vi nått och även passerat mitten av maj. Som vanligt vid den här tiden i månaden är det dags för era fina ATC att visa upp sig. Periodens utmaning var "Vintage" men hur man tog sig an temat var helt upp till var och en.

**********

1. Jenny Olofsson har skapat ett ATC med både spets och kugghjul. Jenny berättar själv: "Jag har använt mustasch dies från Magnolia. Ett kugghjul i metall,  en fjäril,  och en fjäder. Lite virkad spets samt en klockstämpel."

 

**********


2. Charlotta Johansson skapade två ATC i temat, Lady in London och Lady in frame.
Charlotta berättar: "Jag använde en Martha Stewart punsch på kvistpapper. Journaling cards, wellpapp, gamla bilder, snöre, metall charm och pearls och chalkat med Walnut stain"
Charlotta får det att låta så enkelt, eller hur?

Lady in LondonLady in frame


 

**********

3. Annika Hedre har letat i sina gömmor och hittat "äkta" vintage för spetsen har troligtvis hennes mormor virkat  och knappen är antagligen hennes svärfars som var i statlig tjänst. Annika berättar "att knappen är från mitt ärvda knappförråd."
Det där med både ärvda spetsar och ärvda knappar känner jag igen och det kanske det är fler som gör.
**********

Vårt nya tema i ATC-utmaningen för perioden 15 maj - 15 juni är "Pappersrester". Helt valfritt hur man skapar det, alla stilar är välkomna. 
Ni kan läsa mer om utmaningen och hur man går till väga om man vill vara med i inlägget: ATC-utmaning "Pappersrester" 15 maj - 15 juni

Önskar er alla en trevlig kväll!

Inga kommentarer: