onsdag 12 september 2018

Finnabair på besök hos Skaparlusten i Sjöbo

Under helgen som gick hade Skaparlusten besök av Finnabair. Deltagare från när och fjärran kom till Sjöbo för en kreativ helg under ledning av "The Queen of Mixed Media".  Fyra olika kurser som var och en på sitt sätt var spännande.

Det började redan på torsdagen då vi körde över vackra Öresundsbron för att möta Finnabair på Kastrup. Vi kopplade av med en bit mat och trevlig atmosfär på Lilla Torg i Malmö. Fortfarande möjlighet att sitta ute och äta. Kvällen tillbringade vi i butiken med att göra kit till de olika kurserna.




























På fredagen tänkte vi visa lite av vad Skåne har att erbjuda av både shopping, mat och trevliga omgivningar.  Vi började med Längorna i Skåne Tranås. Vi rundade sydkusten och körde förbi Sverige sydligaste udde, Smygehuk för att stanna hos Agdas nära Trelleborg. Vi tog oss sedan vidare för lunch på Majas Cottage i Vellinge. Vi missade precis lunchen och fick trösta oss med världens godaste chokladtårta .... med vispgrädde. De sista timmarna på fredagen tillbringade vi i butiken för att riktigt vara klara till lördag morgon och deltagarna.



























Fortsättning följer .......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar