tisdag 15 januari 2019

ATC-utmaning i tema "Mina kreativa mål 2019" - Januari 2019

Nytt år, nya löften och nya mål. Vi följer temat på vår art journal för januari månad och har samma tema i vår ATC-utmaning. Har ni några kreativa mål för 2019? Några av mina mål har jag satt på mitt ATC. Jag försökte också hålla mig till månadens Mood Board - grått och gult.


Hur gjorde jag mitt ATC?
Jag har använt en servett i botten. Blandade Dylusions färg i grått med Tim Holtz Texture Paste tillsammans med en stencil med cirklar. Gul färg med lite vit färg på cirklarna som highlights. Svart penna runt cirklarna. Jag skrev mina mål på cardstock och limmade ovanpå cirklarna. Lite Splash med vit ink från 13@rts.

**********
Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Mina kreativa mål 2019
Period: 15 januari - 15 februari 2019

Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC?
Ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Fotografera ert eller era ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 februari 2019. En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Fotografera ert eller era ATC och ladda upp era foto i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner .  Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt eller dina ATC.

Oavsett vilket alternativ så tar utmaningen slut kl 24:00 den 15 februari 2019.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg och på Facebook någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det. Våra ATC-utmaningar är ingen tävling utan bara ett sätt att vara kreativ på och att utmana sig själv.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

Nytt tema presenteras 15 februari 2019 här på bloggen och i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.
Vår grupp Skaparlustens kreativa vänner hittar ni på Facebook (klicka på länken som tar er dit)

Ha bra dag!

Marie


Inga kommentarer: