måndag 15 april 2019

ATC-utmaning i tema "Bokstäver" - April 2019

Månadens tema får man kanske klura på lite. Hur vill jag ha mina bokstäver? Stickers? Chipboard? Stämplar? Fritt skapande i vilken stil ni vill bara man till slut kan se bokstäver.

Min tolkning av temat "Bokstäver" för Skaparlustens ATC-utmaning perioden 15 april - 15maj 2019 blev så här:Hur gjorde jag?
I botten en bit av en art journalsida som jag gjort för ett tag sedan. Små bokstäver från Artemio som jag embossade i guld med pulver från Reprint, istället för dyna använde jag en Emboss It dabber från Ranger. Jag limmade sedan ner mina bokstäver så att man, om man klurar lite kan se två olika ord.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.
Sammanfattning:
Tema: Bokstäver
Period: 15 april - 15 maj 2019
Vill du vara med och leka så skapa ett eller flera ATC?
Ni har två alternativ att delta i våra ATC-utmaningar:

1. Fotografera ert eller era ATC, skicka fotot tillsammans med ditt namn till mig på mailadress:  atcskaparlusten@gmail.com senast 15 maj 2019. En beskrivning på vad du använt är också trevligt.

2. Fotografera ert eller era ATC och ladda upp era foto i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner .  Du får gärna berätta vad du använt för att skapa ditt eller dina ATC.

Oavsett vilket alternativ så tar utmaningen slut kl 24:00 den 15 maj 2019.

Jag fortsätter att lägger jag upp era foto i ett inlägg på Skaparlustens blogg och på Facebook någon dag efter tiden gått ut, oavsett var ni laddar upp det. Våra ATC-utmaningar är ingen tävling utan bara ett sätt att vara kreativ på och att utmana sig själv.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

Nytt tema presenteras 15 maj 2019 här på bloggen och i gruppen Skaparlustens kreativa vänner.

Nyfikna på tidigare byten, klicka på ATC-byte under Etiketter lite högre upp på höger sida.
Vår grupp Skaparlustens kreativa vänner hittar ni på Facebook (klicka på länken som tar er dit)

Ha bra dag!

Marie


Inga kommentarer: