lördag 8 juni 2019

13@rts Mixed Media Party 2019, Pakoslaw Palac, Polen

Efter mycket förväntan och väntan så blev det äntligen dags att packa bilen och ta sig till 13@rts Mixed Media Party 2019. Det blev först några härliga dagar i Wroclaw med sol och avkoppling men också med inspiration från vackra byggnader m.m.

13@rts Mixed Media Party 2019 på Pakoslaw Palac blev en mycket kreativ upplevelse. Boende, mat och kreativitet på ett och samma ställe, kan det bli mycket bättre!

På fredag kväll var det dags för helgens första kurs med Aida - en canvastavla med ett rostigt hjärta. Det här var verkligen ett mixed media projekt med många olika material och strukturer.






















 

**********
 
Lördagens projekt skapades på en kurs för Fiona Paltridge - en sybåge med härliga papper som Fiona designat för 13@rts .  Även här en blandning av material och tekniker - så roligt!
























  **********

Gelpress - tillsammans med Autour de Mwa eller Abs som han också kallas från AALL & Create. Äntligen fick jag testat gelprinting. Det kommer att krävas en del träning, kan jag avslöja.
Vi testade även bildöverföring på en bakgrund vi gjort med Gelpressen.
























 **********

Sista kursen var för Olga Heldwein - en canvas, en bakgrund, ett foto och en massa hår!! Allting gick bra fram tills det var dags med håret! Fick göra det färdigt när vi kommit hem då jag också fick dölja lite skavanker med en tygblomma. Lite fjädrar och pärlor gjorde att jag mest liknar en dam från barocken.


 





















 **********

Det var fritt fram att sitta och skapa när kurserna var avklarade så om man ville kunde man skapa 24h med uppehåll för mat. Vem behöver sömn? - jo, Skaparlusten!
                                                                         
På vägen hem fortsatte vi vårt skapande på båten - i en alldeles egen lite kreativ vrå i cafeterian. Vad vi gjorde då visar vi i ett annat inlägg - så välkomna tillbaka!

/ Marie



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar