lördag 10 augusti 2019

Little moments make life big! - Carpe Diem ....

Sida två från Skaparlustens Art journalträff i augusti. Att fånga dagen, leva i nuet, upptäcka de små sakerna i livet. Många tankar kring samma tema - att vara uppmärksam på livet här och nu, och att se de små sakerna i livet.

Little moments make life big!






















Utmaningen med sidan var att starta med pigmentpulver och jag valde att kombinera Color Burst från Ken Oliver Crafts med Cosmic Shimmer Pixie powder från Creative Expressions. Lite, och då menar jag lite, puder på sida och sedan spray med vatten - då händer det magi. Man får verkligen testa det här med att släppa kontrollen.

Efter att jag var nöjd med min bakgrund använde jag diverse bakgrundsstämplar med text tillsammans med en äldre stämpel med små cirklar, som är en av mina favoriter.
En stencil med cirklar tillsammans med akrylfärg från Dina Wakley. Lite skuggor och s.k highlights. Avslutade med en fin sticker textremsa från 13@rts.

Material:

Canson Mixed Media Journal 7x10
Color Burst från Ken Oliver Crafts
Cosmic Shimmer Pixie powder från Creative Expressions
Stämplar med olika storlek på text
Stencil "Bubbles" från Magenta
Dina Wakley akrylfärg
13@rts sticker textremsa - Vintage moments sayings

Ni har väl sett alla Skaparlustens planerade aktiviteter några månader framöver? Välkomna till Skaparlusten i Sjöbo, Skåne för trevliga träffar och workshops




Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar!

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar