onsdag 28 augusti 2019

Yellow roses scattered all around ....

Som inspiration för uppdraget Mini Mission augusti 2019, fick vi en låt från ett engelskt band - The Move - som var ett psykedeliskt rockband från 1960-talet. Två av medlemmarna startade senare Electric Light Orchestra. Titeln på sången är "Flowers in the rain" och vi fick hämta inspiration från vilken del av sången vi ville.

Så här blev min art journal sida, vilken kanske kräver en förklaring som kommer efter bilden. För inga regndroppar så långt ögat når men däremot gula rosor/blommor.



I videon som var länkad till uppdraget ser man en psykedelisk bild och en av de första raderna i texten är: Woke up one morning half asleep, with all my blankets in a heap, and yellow roses scattered all around.


Min kreativa del av hjärnan såg bara bilden och hörde bara orden - yellow roses scattered all around. När det gäller uppdragen i Mini Mission Inspiration så går jag alltid, eller i alla fall nästan alltid, på den första idén som dyker upp. Faktiskt en bra träning för hjärnan och sedan klura ut hur man ska få ner idén på papper.

Så här såg uppdraget ut:















Vad inspirerar er i låten? Skapar ni något så är ni välkomna att ladda upp i vår grupp på Facebook, Skaparlustens kreativa vänner och varför inte i gruppen Mission Inspiration också. Allt för att inspirera och inspireras!

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar