torsdag 17 oktober 2019

ATC-parad i tema "Musik"

Mitten på månaden betyder ny ATC-parad där era fina alster visar upp sig, denna gången i temat "Musik"

Det märks att hösten har kommit, skolorna börjat, livet har börjat rulla på som vanligt och tiden räcker liksom inte riktigt till, men några fina ATC blev det.


**********

1. Charlotta Johansson

Charlotta använde ett gammalt notpapper tillsammans med en utskrift av tangenter. Med hjälp av en stans från Martha Stewart blev det en fin bård. En not av en Quickutz die och till sist en liten röd ros.

Pianomusik



**********

2. Jenny Olofsson

Ibland har man en plan tydligt för sig men på vägen händer det något, plan A kan bli både plan B och plan C. Detta var vad som hände Jenny. Hon berättar själv: "Det började med en tanke om "Musik ska byggas utav glädje", men svängde sedan och skulle bli "I'm blue dabbidi..." men avslutades med att bli tememelodin till Lilla Sjöjungfrun "Havet är djupt". 

Havet är djupt



**********

3. Annika Hedre

Annika har använt stämplar från Finnabair och Reprint. Trevliga dies från Spellbinder och CraftEmotion. Distressink och som dekoration halvpärlor och naturligtvis lite pappersrester. 

"Musik"



**********

Vill du vara med och skapa små trevliga projekt?  Vårt nya tema "Djur" och hur våra ATC-utmaningar fungerar kan du läsa om i blogginlägget ATC-utmaning i temat "Djur" 15 oktober - 15 november 2019", årets nästsista utmaning.

Så här ser vår "anslagstavla" ut med årets alla tema, än så länge


Välkomna att vara med!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar