tisdag 19 november 2019

ATC-parad i temat "Djur"

Då var det dags att visa upp era fina ATC i temat "Djur". Det blev en blandning av både fyrbenta vänner och vissa med lite fler ben.

1. Jenny Olofsson
När Jenny skapar sina ATC brukar hon använda sig av pappersrester från tidigare projekt, det gjorde hon även denna gången. Det blev tre fina ATC. Som dekoration har hon använt Pearl Maker och pappersblommor.

Giraffer



Tuppar


Fjärilar




**********

2. Charlotta Johansson
Charlotta har gjort några stycken ATC i temat, en serie. Där de olika ATC har ungefär samma material men är inte identiska.

Bakgrunden är gjord av en washitejp som "aldrig tidigare blivit använd" enl Charlotta. De olika djuren är gjorde med Quickutz stansar som har blivit lackade med Glossy Accent.

Ants


 Dragonfly



Lizards


**********

3. Annika Hedre

Annika har använt stämplar från Echo Pars och MFS, som sedan blev målade med distress inks och en vattenpensel. För att få glitter så använde Annika en Wink of Stella penna, och till slut svart stickles. 

Fall is Fun


**********

Ett gäng trevliga ATC! Vill du vara med i Skaparlustens återkommande ATC-utmaningar? Mer information hittar du in inlägget ATC-utmaning i temat "Sångtext" perioden 15 november - 15 december 2019

Önskar er alla massor av kreativit till både små och stora projekt!

/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar