lördag 1 februari 2020

ATC tema "Tid" - Februari 2020

Då är vi redan i början på andra månaden för år 2020. Det betyder också nytt tema i vår återkommande ATC-utmaning, denna gången är temat "Tid".

Temat kan tolkas på många olika sätt, jag valde att tolka "Tiden" som en klocka.


Hur gjorde jag och vad använde jag för material?
Jag började med två mönsterpapper, det ena rev jag itu och limmade ovanpå det andra. Inkade kanterna med Gathered Twigs. Jag har några ark med 3D stickers som jag använder väldigt sparsamt men här passade det bra, t o m texten. Som dekorationer en öljett, en kedja och ett kugghjul.

**********

Vill du vara med i vår utmaning? Läs nedan om hur det fungerar och även lite allmänt om ATC.

1. Nytt tema varje månad med början den 1:e varje månad. 
Temat visas på Skaparlustens Facebooksida, Instagram och här på bloggen. Som vanligt valfri tolkning av temat och använd vilka tekniker ni vill.

2. I vår grupp Skaparlustens kreativa vänner finns ett album med temat och ett ATC som inspiration. Albumet fylls på allt eftersom, precis som med våra andra album: Art journal skiss och steg, Mood Board och Kort skisser

3. Ladda upp ett foto på ditt eller dina ATC i det vanliga flödet i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner. Börja inlägget med "ATC i temat ...... " eller något ditåt så att vi alla kan se vilken månad och tema det är.
Har du inte Facebook så är du välkommen att lägga upp på Instagram och använda #skaparlustensatcutmaning

4. Du får gärna berätta lite om vad du använt för material och hur du tänkt kring temat, det är alltid lika inspirerande.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

Nytt tema presenteras den 1:e i varje månad här på bloggen, på Instagram och på Facebook.

Ha bra dag!

Marie

Här hittar ni Skaparlusten på nätet:

Skaparlustens webbutik

Facebook - Skaparlusten
 
Facebook grupp - Skaparlustens kreativa vänner

Instagram - Skaparlusten.se

Blogg - Skaparlusten





Inga kommentarer: