lördag 1 februari 2020

Mood Board - Februari 2020

Redan februari.... som kommer med ett härligt Mood Board, en utmaning för vissa medan andra känner sig väldigt bekväma med färgkombinationen - Rött och blått.

 
Februari är en månad där man ser hjärtan överallt, på kakor, på godis osv. Man kan kanske ana ett tema också för månaden, naturligtvis helt valfritt. Men, som vanligt är det inte bara färgerna som ska inspirera utan även motiven på bilderna, strukturer och annat som kanske bara ni ser.

Välkomna att skapa och ladda upp i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner på Facebook. Och - det är naturligtvis inte bara art journal och mixed media man kan skapa, utan precis vad ni känner för.

 **********

Vi brukar också använda oss av färgtemat/Mood boarden när vi skapar vår första sida på våra art journalträffar i Skaparlustens trevliga kurslokal "Bageriet" som finns i Sjöbo i mitten av Skåne.

Vi lägger upp ett evenemang på Skaparlustens sida på Facebook där man kan "anmäla" sig till vår art journal träff.

För er som inte kan vara med så finns det alltså alltid möjlighet att skapa och  ladda upp foto i gruppen Skaparlustens kreativa vänner på Facebook. Skiss och utmaningssteg för våra sidor hittar ni också i ett "album" i gruppen.

Önskar er alla en kreativ månad!

/ Marie


Inga kommentarer: