onsdag 1 september 2021

Mood Board September 2021 ... och lite annat

September, redan! Ny månad betyder också nytt Mood Board att inspireras av. Ännu en härlig färgkombination, denna gången i rött, orange och gult. För några kanske en underbar kombination, för andra kanske lite mer utmanande. 


Är det något speciellt ni fastnar för? Som vanligt är det inte bara färgerna som ska inspirera, utan även motiven på bilderna, strukturer och annat som kanske bara ni ser.

 **********

Vi brukar också använda oss av färgtemat/Mood boarden när vi skapar vår första sida på våra
Art journalträffar i Skaparlustens trevliga kurslokal "Bageriet" som finns i Sjöbo i mitten av Skåne. 

I över ett år har vi pga corona, flyttat våra Art journalträffar till vår grupp på Facebook - Skaparlustens kreativa vänner . Vi har inte riktigt kommit igång med höstens "träffar" i gruppen på Facebook än.
Vi planerar och diskuterar upplägget för träffarna. Vi kommer att lägga upp ett evenemang på Skaparlustens sida när det är dags för en träff, i vilken form det nu blir. 

Ni kan naturligtvis göra som tidigare dvs, inspireras av Mood Boarden, skapa ett projekt och ladda upp foto i ett inlägg i Skaparlustens kreativa vänner på Facebook. Allt för att inspirera och inspireras av varandra. 
Skiss och utmaningssteg för alla våra tidigare sidor hittar ni också i ett album/objekt i gruppen, om ni nu skulle behöva lite extra inspiration.

Önskar er alla en kreativ månad!

/ Marie

#keepcalmandcreateart #moodboard #artjournalträff #skaparlustenskreativavänner


Inga kommentarer: