tisdag 1 december 2020

ATC tema "Vinter" - December 2020

Ny månad och nytt tema i vår återkommande ATC-utmaning - "Vinter" under december 2020.

Så här blev min tolkning:


Jag försökte få mitt genomskinliga ATC att se skir, luftig och vintrig ut. Lyckades jag? Välkomna till YouTube för att se hur jag gjorde och vad jag använde för material.


 


**********

Vill du vara med i vår utmaning? Läs nedan om hur det fungerar och även lite allmänt om ATC.

1. Nytt tema varje månad med början den 1:e varje månad. 
Temat visas på Skaparlustens Facebooksida, Instagram och här på bloggen. Som vanligt valfri tolkning av temat och använd vilka tekniker ni vill.

2. I vår grupp Skaparlustens kreativa vänner finns ett album med temat och ett ATC som inspiration. Albumet fylls på allt eftersom, precis som med våra andra album: Art journal skiss och steg, Mood Board och Kort skisser

3. Ladda upp ett foto på ditt eller dina ATC i det vanliga flödet i vår grupp Skaparlustens kreativa vänner. Börja inlägget med "ATC i temat ...... " eller något ditåt så att vi alla kan se vilken månad och tema det är.
Har du inte Facebook så är du välkommen att lägga upp på Instagram och använda #skaparlustensatcutmaning

4. Du får gärna berätta lite om vad du använt för material och hur du tänkt kring temat, det är alltid lika inspirerande.

**********

Det finns vissa regler när det gäller ATC men eftersom vi inte byter i ordets egentliga mening så är det bara storleken som är ett krav.
  • Måste vara 2,5 inch x 3,5 inch varken mer eller mindre, vilket i cm blir 6,4 cm x 8,9 cm. Formatet gör att korten passar i samlarplastfickor som finns att köpa för fotbolls- /ishockeybilder eller visitkort.
  • ATC-kort brukar delas in i unika (som görs ett och ett, helt individuella), editioner (ett helt set med identiska kort) och serier (som har samma ”tema” men inte är likadana). Alla ATC-kort märks med namn, årtal och epostadress eller annan kontaktinformation. Serier ska numreras.
  • ATC byts, säljs inte.

Ska bli roligt att se vad ni hittar på!

Nytt tema presenteras den 1:e i varje månad här på bloggen, på Instagram och på Facebook.

Ha bra dag!

Marie

Här hittar ni Skaparlusten på nätet:

Skaparlustens webbutik

Facebook - Skaparlusten
 
Facebook grupp - Skaparlustens kreativa vänner

Instagram - Skaparlusten.se

Blogg - Skaparlusten



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar