onsdag 10 juni 2009

OnsdagsutmaningenJag har en tendens att försöka spara på allting som ens avlägset verkar kunna passa in på en layout, fast besluten att en dag faktiskt använda det. Oftast blir småsakerna liggande på mitt bord för att efter ett tag, när jag tröttnat på att de ligger och skräpar, åka i skräpet. Den här gången gjorde jag faktiskt tvärt om. Två minuter innan det var dags att gå iväg till förra helgens scrapträff räddade jag en av Isabels födelsedagsdockkartonger ur skräpet. Jag kom nämligen på att Hallo Kitty-bilden skulle kunna passa perfekt på en av mina loer.

Sedan var det ganska självklart att jag även behövde en liten tag så Isabel fick stå still medan jag klippte loss den ur hennes topp. Den vita rosetten klippte jag ur min egen topp och nätet… ja den har det varit vitlök i. Den har däremot skräpat hemma ganska länge, men på den här layouten fick den äntligen sin plats. Jag lade nätet över hela lon när den var klar, häftade fast med häftklamrar och klippte ett hål för fotot. Uppvikningen band jag ihop med rosetten. Tyvärr blev det ingen riktigt bra plats över till någon journaling, och när jag tänkte efter så fanns det en hel del att skriva om den här layouten. Nå ja, det får bli på nästa.

Den här veckas utmaning är att skapa en layout där minst två dekorationer är avsett för annat än scrap! Maila ditt bidrag till skaparlusten så visar vi den här i bloggen.
Smulan har hakat på min utmaning och skapat denna underbara dubbellayout. Titta extra noga på den för här finns mängder av roliga detaljer. Smulan har sparat alla tags från dotterns kläder och här använt dem på ett otroligt kreativt sätt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar lo med supersköna färger! =)

Kramen

Emma sa...

Underbara alster, båda två!! Så detaljrika, och så härliga färger!!