tisdag 3 april 2012

Skapa mer......

Jag är bara tvungen att dela med mig...... jag har för en tid sen påbörjat min första Art journal och jag säger bara - jag är helt fast!!! Jag valde en helt vanlig anteckningsbok, behöver jag ha sidan jag ska skapa på lite tjockare så "limmar" jag enkelt ihop ett par, tre blad med Gesso, jag stryker också ett lager med Gesso på sidan för att att få en annan grund att jobba vidare på.

Just det jag visar idag är sidor med fantasiblommor och lite positiva tankar. Vaserna är utklippta i det läckra pappret Little Black Dress Classy Chick från Basic Grey, blombladen är dels från ett helt vanligt limegrönt silkespapper och det andra notmönstrade pappret finns i butiken, tillverkare Tim Holtz - säljs på en rulle ungefär som bakplåtspapper. Svart akrylfärg till blommans topp och runt ytterkanterna.

När tiden är knapp är detta ett utmärkt sätt att få utlopp för kreativiteten - en sidan som denna går snabbt att skapa - längst tid tar det för Gesson att torka så ett tips är att man i förväg tar och förbereder lite sånna sidor så att man bara kan sätta fart och skapa när lusten faller på! Inspiration finns i mänger på nätet, you tubeklipp och en del kurser kan man också hitta.

Önskar er alla en trevlig påsk och ledig tid för skapande!!

1 kommentar:

Marie Linder sa...

Vilken bra idé. Jag måste själv testa lite nya tekniker och då hade det varit bra att ha de samlade på ett ställe, tack för tipset :)