torsdag 16 januari 2014

Rullar ut röda mattan för era ATC - byte nr 2 - att använda pappersrester

Då var det dags för ATC-parad igen. I detta andra "bytet" skulle man använda pappersrester, dekorera eller inte det var upp till er.

Jag gör som förra gången, ATC-korten presenteras i den ordningen de kom in till Skaparlustens blogg.

Först ut är Jenny. Hon har använt en 1/2 inch punch och tryckt ut olika papper. Lite glitter pasta och Martha Stewart silicone mold till ramen som sedan målades med glitterpaint och lite vax på det.

Jenny Sundström
"Fånga dagen"

**********

Nästa ATC kort har Christel Söderholm skickat in. Ett romantiskt, vacker ATC. Fina färger och distressade/raspade kanter, pricken över i - pärlor.

Christel Söderholm
"Romance"


**********

Jessica har skapat ett ATC med hjälp av pappersrester från Basic Greys fina papper "Little black dress". Tre olika papper skapar bakgrunden. Smala pappersremsor och ett tjusigt bling i mitten som översta lager. Som ni ser är det lite höjd på det översta lagret.

Jessica Linder
"Ledstjärna"

**********

Nästa kort att visas upp kommer från Sara. Själv tycker hon inte färgerna är särskilt roliga, men jag tycker de är riktigt behagliga och passar väldigt bra ihop och Saras kreativitet syns tydligt. Blinget blev över från julprojekten.

Sara Wall
"Skräpig blomma"

**********

Susanne har skickat in ett ATC-kort gjort med pappersrester från Primas papper Romance Novel.
Tim Holtz distress Wild Honey på kanterna. En blomkvist samt text stämplat nere i höger hörn med Tattered Angels Clear Stamp Misting Tools. Dekorerat med ett frimärke från England.

Susanne Lindvall
"Längtan till vårsemester"

**********

Marlene har använt papper från Maja Design Vintage Autumn Basics.  Ovanpå den fina papperna hittar man en väckarklocka, en Die från Tim.

Marlene Persson
"Min tid"**********
Vi har fått vinter och det har inspirerat Annika till att göra ett krispigt, vintrigt ATC. Känner ni hur det knastrar under fötterna? Bakgrundsbitarna har fått ett lager Gesso på sig. En swirvel med Cheery Lynn Die som har fått ett lager med Glossy gel. Lite utstansade snöflingor, den största med en fin rhinestone i mitten. En fin maskinsöm runt de uppruggade och inkade kanterna.

Annika Hedre
"Vinterinspiration"


**********

Med små rester av härliga serien Printery från Prima blev det en ATC till sist -
färdig framåt småtimmarna.

Ilona´s "Lapp på lapp utan söm"

*************

I sista minuten kom det ett mail från Charlotta med inte ett utan två ATC-kort. Hon har använt papper från K&Company. Kanterna har inkats med Walnut Stain. Dekorerat med änglar. En liten tagg som sticker upp. Hon har döpt korten till Angelic Rays - Änglastrålar på svenska, vilket vackert ord.

Charlotta Johansson
"Angelic Rays" (Änglastrålar)
**********

Det var väl fina ATC, tänk vad man kan hitta på med sina pappersrester. För er som ännu inte varit med så kan ni passa på för nu är det en ny period, utmaningen denna gång är "Något som flyger" eller kan flyga. Ni hittar länken sist i detta inlägget.

Här är länken till utmaningen för detta bytet: ATC-byte nr 2

Här är länken till inlägget som var på bloggen 15:e januari med det nu aktuella bytet: ATC-byte nr 3 "Något som flyger" 

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: